Értékrend már van
Szigorúbbak választott mestereiknél a szakmai körökben vitákat kiváltó Étterem és Borkalauz 2008 készítői. A GaultMillau pontozási rendszerének alkalmazásával és a Michelin-kalauzok dizájnjával kiadott étterem-értékelő kötetben 15 üzletet osztályoztak abból a 19-ből, amelyeket a Main Cities of Europe (Európa nagyvárosai) című Michelin-kiadványban Magyarországról ajánl a híres éttermi kalauz. A 15 étterem átlagpontszáma a magyar kiadványban 10,25 lett. Összehasonlításképpen: a maximálisan kapható 20 pontból, mint ismeretes, a Csalogány26 kapta a legtöbb, 13,5 pontot. „A Magyar Vendéglátás Csillagai” szavazásán győztes Lou Lou 12,25 ponttal lett ötödik a nem hivatalos rangsorban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A magyar-izraeli turisztikai kapcsolatok erősek
Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden hivatalában fogadta Hájim Kac izraeli…
Tovább olvasom >2024 vendéglőse
Idén az Év Vendéglőse díjat Rácz Mihálynak, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >Világszintű megaprodukciót valósít meg a magyar rendezvényszervező cég
Ötórás Depeche Mode koncertet állít színpadra egy magyar rendezvényszervező cég,…
Tovább olvasom >