Értékrend már van
Szigorúbbak választott mestereiknél a szakmai körökben vitákat kiváltó Étterem és Borkalauz 2008 készítői. A GaultMillau pontozási rendszerének alkalmazásával és a Michelin-kalauzok dizájnjával kiadott étterem-értékelő kötetben 15 üzletet osztályoztak abból a 19-ből, amelyeket a Main Cities of Europe (Európa nagyvárosai) című Michelin-kiadványban Magyarországról ajánl a híres éttermi kalauz. A 15 étterem átlagpontszáma a magyar kiadványban 10,25 lett. Összehasonlításképpen: a maximálisan kapható 20 pontból, mint ismeretes, a Csalogány26 kapta a legtöbb, 13,5 pontot. „A Magyar Vendéglátás Csillagai” szavazásán győztes Lou Lou 12,25 ponttal lett ötödik a nem hivatalos rangsorban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: júniusban a vendégek száma 4,4, a vendégéjszakáké 5,1 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit
2025 júniusában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken közel…
Tovább olvasom >A St. Andrea Szőlőbirtok lett Az év pincészete Magyarországon
A magyar borászatok hittel, kitartással, hűséggel dolgoznak, lépést tartanak a…
Tovább olvasom >Strandokat és fagyizókat ellenőrzött a fogyasztóvédelmi hatóság
Strandokat és fagyizókat ellenőrzött a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság…
Tovább olvasom >