Energiaitalok: értéknövelt újrahasznosítás a Nescafe-tól
Új italokat dobott piacra a Nescafe klímabarát és növényi alapú portfóliójának növelése részeként. A Native Cascara értéknövelt kávégyümölcs tokjából készült, amelyet általában eldobnak a feldolgozás során.

Nem kávé és nem tea
Az új italtípus se nem tea, se nem kávé: az értéknövelő feldolgozás nem csak csökkenti a keletkező hulladékot, de új bevételforrást jelent a gazdáknak.
Inside FMCG
Kapcsolódó cikkeink
A jövő már elkezdődött – Gondolatok az Innovációk napjáról
Hogyan formálják az innovációk a kereskedelem és az élelmiszeripar jövőjét?…
Tovább olvasom >Európába is megérkezett a Nescafé Espresso koncentrátum
Európában is bevezette a Nescafé Espresso Concentrated termékcsaládot a Nestlé,…
Tovább olvasom >Hatékony öregedésgátlónak ígérkezik a rizsbor előállításának mellékterméke
Fülöp-szigeteki kutatók felfedezték, hogy a hagyományos rizsbor, a tapuy fermentálása…
Tovább olvasom >További cikkeink
Akciók, árak, alternatívák – promóciós helyzetkép a magyar háztartásokban
Turcsán Tünde, a YouGov ügyvezető igazgatója a Promóciók Napja konferencián…
Tovább olvasom >Sikeresen zárult a „Passzold vissza, Tesó!” 2025-ös tavaszi kampánya!
Idén már hetedik éve tart a ‘Passzold vissza, Tesó!’ használt…
Tovább olvasom >K&H: hiánypótló iránytűt kapnak a befektetők
Elindult a K&H Értékpapír – befektetői hangulatindex, amely heti rendszerességgel…
Tovább olvasom >