Vendéglátás felsőfokon – A beszélgetés vendége Semsei Rudolf
A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum sorozatának vendége március 10-én., kedden 18.00 órától Semsei Rudolf, a hazai vendéglátás fenegyereke: a Vakvarjú étteremlánc és a Budapest Party Service tulajdonosa.
Semsei Rudolf így vall magáról és munkájáról: „Számunkra minden vendég törzsvendég. Az is, aki egy évben csak egyszer jár nálunk, mondjuk itt ünnepli a házassági évfordulóját, s ugyanígy az a turista is, aki budapesti útján újra eljön hozzánk. Nagy hangsúlyt fektetünk az ételeinkre: mindegyiknek van valami különlegessége, ami miatt otthon nem tudják ugyanúgy elkészíteni a vendégeink. Fontos a csapatmunka, amelyet nem a szó elcsépelt értelmében használok: családias céget szerveztem, igaz, immár több mint háromszáz fővel működik. Arra törekszem, hogy a vezetőink a magukénak érezzék a vállalatot, és egy erős gazdaszemlélet érvényesüljön.”
Semsei Rudolf beszélgetőpartnerei Szikora Katalin gasztronómiai újságíró és Kiss Imre múzeumigazgató.
Regisztráció szükséges: mkvmuzeum@gmail.com; 1/375-6249
Belépő: 1.000 Ft
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Görög uniós biztosjelölt: a közlekedés és a turizmus alapvető pillérei a fenntartható jólétnek és a versenyképességnek
Európának új tervre van szüksége a fenntartható jólét és versenyképesség…
Tovább olvasom >Színe és fonákja
Ahogy arra már többször is utaltunk, a cukrászok termékfejlesztési próbálkozásainak…
Tovább olvasom >Megugrik az európaiak utazási kedve: A 2024-es év őszi és téli szezonjának utazási trendjei
Az Európai Utazási Bizottság (ETC) legújabb kutatása szerint jelentős növekedés…
Tovább olvasom >