Employer Branding Konferencia

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 05. 23. 13:00

Június 5-én szervezi a Magyar Marketing Szövetség és a MarketingArt az első közös Employer Branding konferenciát a Pasaréti Közösségi Házban. Még mindig hangzatos a megtartás, mint a toborzás legjobb formája. De létezik lojális munkavállaló? Lehet vágyott egy munkahely? Miért választják a jól felépített munkáltatói márkákat a munkavállalók? Mitől lesz a toborzás és a megtartás hatékony? Az esemény médiatámogatója a Trade magazin.

A munkáltatói márkaépítés (Employer Branding) az a folyamat, amelynek során a szervezet jelenlegi és vágyott személyiségét feltérképezzük, majd ezen értékek tudatosítása, marketingaktivitásokba, kommunikációba ültetése és működtetése, a hiányzó, de szükséges értékek kialakítása, valamint a hiányos értékek fejlesztése történik.

A sikeres Employer Branding mérhető eredményei a tervezhetőségben, a toborzás, a megtartás számaiban, a hatékonyság növekedésében támogatják a vállalat pozícióit, végső soron pedig kimutatható a vállalat össz-eredményében is.

Az Employer Branding komplex gondolkodást, módszereket, aktivitásokat igényel a vállalkozások HR, marketing és kommunikációs tevékenysége során, speciális szakértelemmel, hozzáállással.

A felgyorsult világ egyre újabb és gyorsabb megoldásokat követel a szakemberektől, ugyanakkor jobb eszközök is állnak rendelkezésükre, de használjuk-e ezeket…

A konferencia célja a vállalkozások, szervezetek Employer Branding aktivitásainak szakmai támogatása, tevékenységük elősegítése.

Ami várható: praktikus, gyakorlatias megoldások, a várható közeli jövő bemutatása, az Employer Brandingben rejlő lehetőségek és márkák jó gyakorlatainak megismertetése, de érinteni fogjuk az AI lehetséges alkalmazásait is és egy szintén aktuális kihívást; a Z generáció munkaerőpiaci helyzetét.

További információ és jelentkezés: https://hatekonyhr.hu/

Kapcsolódó cikkeink