Employer branding feladatokkal bízta meg a Positive Adamsky-t a NetPincér

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2021. 04. 08. 10:30

Meghívásos tender keretében választotta ki a NetPincér a Positive Adamsky-t a cég munkáltatói márkaépítéssel kapcsolatos feladatainak ellátására. Az ügynökség mostantól a NetPincér PR kommunikációs és social media feladatai mellett a vállalat employer branding stratégiájának kialakításáért és operatív megvalósításáért is felel.

2019 augusztusa óta dolgozik a NetPincér a Positive Adamsky-val. Ennek keretében másfél éve az ügynökség felel a márka social media felületeinek kezeléséért, több, mint egy éve pedig a PR kommunikációs feladatok ellátásáért is, alkalmanként pedig integrált kampányok tervezésében és kivitelezésében is támogatja a berlini központú Delivery Hero magyarországi leányvállalatát.

A ma már több, mint 250 főt foglalkoztató NetPincér háttércsapata dinamikusan növekszik, éppen ezért a jövőben az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a munkáltatói márkaépítésre. A vállalat célja, hogy Magyarország egyik legjobb munkahelyévé váljon és ahogyan eddig, ezután is vonzza az ország kiemelkedő szakembereit. Az elmúlt időszakban minden téren sokat fejlődött a cég, a gyors növekedés mellett azonban egyre nagyobb kihívás az igazi tehetségek megtalálása. Ezért írta ki meghívásos tenderét a NetPincér, amelyen a Positive Adamsky csapatát választotta a vállalat az employer branding feladatok ellátására.

Kapcsolódó cikkeink