Élvonalban a Bravos forrócsoki
Igazi csoki íz, szép sötét szín, megfelelő karakter és állag – a „Bravos Chocolate” forró csokoládé pora ezüstérmes lett egy olyan vak teszten, ahol a magyar piacon jelenleg elérhető neves, minőségi márkákat tesztelték.
A felmérésen a boltban kapható termékek között egyértelműen a magyar Bravos márka csokoládéja lett a nyerő, csak a házilag készített forró csoki bizonyult jobbnak.
„Nagyon büszkék vagyunk erre a rangos helyezésre, mert ez igazolja termékeink magas minőségét, megbízhatóságát. Mi küldetésünknek tekintjük, hogy vásárlóinknak ár/érték arányban a legjobbat biztosítsuk.”- fogalmazott a teszt eredménye kapcsán Komáromi Miklós, a Mocca Negra Zrt. vezérigazgatója.
A tesztelők – akik mindannyian újságírók voltak – megítélése szerint a Bravos minta kóstolása után érezni lehetett a majdnem házi, igazi csokoládé ízt, és emellett kiváló állagúnak is minősült a készítmény, amelyet „inkább kanalazni jó”.
A vaktesztről készült összeállítást itt olvashatja:
http://divany.hu/alapkonyha/2014/01/28/forro_csokolade/
A magyar Bravos cég eddig főként a kávéiparban tevékenykedett, de ezek szerint a többi terméküket is érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Júliusban a zöldebb fogyasztói döntésekért kampányol az Auchan
Az Auchan Magyarország 2025-ben is csatlakozik a globális Műanyagmentes július…
Tovább olvasom >Az NKFH országos olívaolaj razziát indít az élelmiszerhamisítás visszaszorítása érdekében
A fogyasztók egészségének védelme és az élelmiszerhamisítás visszaszorítása érdekében a…
Tovább olvasom >Fiatalok az agrár-élelmezési szektorban a FAO kutatása szerint
„A fiatalok helyzete az agrár-élelmezési rendszerekben” címmel tette közzé ma az…
Tovább olvasom >