Első díj a Praktiker webshopjának

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 02. 00:02

Az Év Kereskedelmi Webáruháza 2009. díjat nyerte el a Praktiker webshopja az Országos Kereskedelmi Szövetség pályázatán. A felhasználóbarát webáruház száz százalékig hazai fejlesztés.

A szakmai zsűri a vizuális megjelenést, az ötletességet és a felhasználóbarát megoldásokat értékelte. Döntésük alapján lett első kategóriájában a 19 hazai áruházzal rendelkező Praktiker, amely egy esztendővel ezelőtt indította el internetes áruházát.
A Praktiker webshopját havonta több mint 200 ezer egyedi látogató keresi fel a széles áruválaszték, a hasznos tippek és ötletek miatt. A közönségszavazatok alapján a Praktiker webshop a harmadik legkedveltebb internetes áruház.
A Praktiker a hazánkban működő barkácsáruházak közül elsőként nyitott olyan internetes áruházat, ahol nemcsak az akciós prospektus érhető el, hanem a teljes áruválaszték, és akár házhoz is szállítják a kiválasztott termékeket.
A webshop tervezését és programozást kizárólag magyar informatikai szakemberek végezték a Praktiker számára, ráadásul a hazai webshop a Praktiker nemzetközi leányvállalatai számára is mintaként szolgálnak A Praktiker termékkeresőjében jelenleg mintegy 45 ezer féle termékről lehet képi és szöveges információkat elérni több kategóriába sorolva, jól kereshető módon – írja a cég közleménye alapján a Világgazdaság Online.

Kapcsolódó cikkeink