Előremutató, modern integrált retail rendszer felé nyit a CBA

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 14. 14:55

A magyar tulajdonú CBA élelmiszerlánc zászlóshajójának számító Príma üzletek mindig is híresek voltak az ügyfelek kényelmének és igényeinek maximális kiszolgálásáról. A budaörsi Príma üzlet október elsején nyitott egy – egyszerű retail informatikai rendszeren túlmutató – komplex rendszermegoldással, amit a Szintézis Informatikai ZRt. szállított.

CBA-Szintezis2

Az üzlethelység új belső arculatot kapott, valamint termék és szolgáltatásbővítésen ment át azért, hogy a vásárlási élmény még kimagaslóbb legyen. Az üzlet mind az ügyféltérben, mind a háttérszolgáltatások területén egyértelműen az innovatív megoldások mellett tette le a voksát amikor rendszereinek tervezését és kivitelezését a győri Szintézisre bízta.

A teljesen megújult élelmiszerbolt nagy erőssége, hogy informatikai rendszerét egy partner szolgáltatja. A Príma üzlete például integrált online kasszákat kapott tetszetős vásárlóbarát pulttal, valamint multimédiás mérlegek, vevőtájékoztató rendszerek, elektronikus grafikus- illetve szegmens polccímkék kerültek telepítésre. A rendszer működtetéséhez szükséges rendszert is a Szintézis saját fejlesztésű szoftvermegoldásai szolgáltatják.

CBA-Szintezis1

Az üzlet különlegessége, hogy helyet kapott benne egy bisztró is, melynek termékeit a boltban megvásárolhatják a látogatók. Természetesen a bisztróban a Szintézis Éttermi rendszere fut.

Az üzleti informatika piaca egyre inkább az integrált, komplex szolgáltatások és szolgáltatók irányába tolódik el. A jövő az egy kézben tartott rendszer, az egységes support és a saját, házon belül fejlesztett informatikai megoldások irányába mutat. Ezt helyesen felismerve a CBA új üzlethelysége a Szintézis Informatikai ZRt-t választotta retail, üzleti informatikai partneréül.

Szintézis Informatikai ZRt.

www.szintezis.hu

Kapcsolódó cikkeink