Előkelő magyar helyezések a Nemzetközi Körömépítő Bajnokságon Düsseldorfban

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 21. 10:56

2012. március 10-én és 11-én 41 versenyző mérte össze tudását a BEAUTY INTERNATIONAL DÜSSELDORF keretében megrendezett Nemzetközi Körömépítő Bajnokságon. Zselé kategóriában 17, míg porcelán kategóriában 24 versenyző képviselte országát. A nemzetközi bajnokságra kizárólag olyan versenyzők kaptak kvalifikációt, akik megnyerték saját országuk körömépítő bajnokságát.
A versenyzők feladata az volt, hogy a lehető legtermészetesebb, harmonikus összhatásban prezentálják a köröm hosszúságát, formáját és a „smile line”-t.

A zsűriben Kovács Gabriella, a 2011-es Düsseldorfi Nemzetközi Körömbajnokság porcelán kategória győztese is helyet kapott.

Magyarországot a MOSZI 2011. decemberében megrendezett Körömépítő Bajnokságának versenyzői képviselték, akik mindketten az előkelő negyedik helyezést kapták:
Zselé kategóriában: Darabos Éva
Porcelán kategóriában: Koppányi Emese

A Nemzetközi Körömépítő Bajnokság győztesei Düsseldorfban 2012-ben zselé kategóriában:
1.helyezett: Mariia Divova (Oroszország)
2.helyezett: Jan Zimmermann (Németország)
3.helyezett: Marju Kosunen (Finnország)
A Nemzetközi Körömépítő Bajnokság győztesei Düsseldorfban 2012-ben porcelán kategóriában:
1.helyezett: Natalya Nazgaidze (Oroszország)
2.helyezett: Si Eun Song (Taiwan)
3.helyezett: Anna Skibicka (Lengyelország)

A BEAUTY INTERNATIONAL DÜSSELDORF szakvásáron az idén 39 országból 1250 kiállító és márka mutatkozott be 50.000 szakmai látogató előtt. Helmut Winkler, a BEAUTY INTERNATIONAL igazgatója úgy nyilatkozott, hogy a megjelenő kiállítók és látogatók elismert, stabil szakvásárként tartják számon a düsseldorfi eseményt, ahol közel 100 szakmai kísérőrendezvény várta az érdeklődőket.

Kapcsolódó cikkeink