Előkelő helyen a Vion a BBFAW-rangsorban
Második helyre került a Vion a Benchmark on Farm Animal Welfare (Tenyészállatok Jóllétének Üzleti Referenciaértéke, BBFAW) rangsorában, ami az állatok jólléte és az átláthatóság szempontjából listázza a vállalatokat. A holland húsfeldolgozó óriás a világ 150 legnagyobb élelmiszeripari cége közül került a második legjobb helyre.
„Három egymást követő éve emelkedünk egyre feljebb a BBFAW-listán.”, mondta Ronald Lotgering, a Vion vezérigazgatója. „Ez a hely nagyon fontos számunkra, hiszen egy nemzetközileg elismert referenciaértékről van szó. Ráadásul legtöbb vásárlónk multinacionális cég, akik ugyanúgy fontosnak tartják az állat-jóllétet, mint mi.”, tette hozzá Nancy Aschman, a Vion kommunikációs igazgatója a FoodIngredients First-nek.
„Naponta 100 millióan fogyasztanak valamilyen Vion-terméket. Ez hatalmas felelősség. Aktívan részt veszünk az élelmiszerbiztonságról, a húsfogyasztásról, az állat-jóllétről és a közegészségről szóló párbeszédekben, miközben arra törekszünk, hogy egyensúlyt hozzunk létre a sertés- és marhaállományban.”
Kapcsolódó cikkeink
Harmadával esett vissza a hazai baromfihúsimport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az unióban és itthon is csökkent a vágósertés ára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Elismerte Magyarország mentességét a száj- és körömfájás betegségtől a brit agrártárca
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
K&H Elemzői kommentár: Továbbra is lejtőn a magyar ipar
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >KSH: az előző év azonos időszakához mérten 7,3, az előző hónaphoz képest 2,3 százalékkal visszaesett az ipari termelés
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >NGM: október 6-ától elindult a fix 3 százalékos kkv hitel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >