Elkelt A Világ Második Legjobb Állása

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 03. 21. 10:49

A Tensi Kft 2010 októberében indította el „A Világ Második Legjobb Állása” néven a Tensi Hivatalos Világutazóját kereső kampányát, amelynek győztesét március 12-én választotta ki a szakmai zsűri egy több órás vetélkedő keretében. A játékos megmérettetésen Gyémánt Balázs budapesti fiatalember bizonyult a legrátermettebbnek a feladatra, így mostantól ő tesztelheti a Tensi útjait fél évig a világ hat különböző pontján.

A tavaly ősszel meghirdetett A Világ Második Legjobb Állása kampányban a Tensi egy háromfordulós játékra invitálta azokat, akik szerettek volna a világ legszebb helyeire eljutni, onnan tudósítani és ezért még fizetséget is kapni. A játékra közel 200 fő jelentkezett 2010 novemberében és decemberében. Az első két fordulóban közös volt, hogy a pályázóknak 1-1 videofilmet kellett készíteniük önmagukról, majd egy korábbi utazásuk bemutatásával kapcsolatban az élményeikről. A második körben a döntő mezőnyének kiválasztását javarészt a nagyközönségre bízta az utazási iroda, így a szavazatok alapján 10 fő, a Tensi szakmai szempontú választása alapján pedig további 7 fő jutott a döntőbe. A 17 döntős március 12-én mérkőzött meg egymással a rendkívüli állás megszerzéséért a Budapesti Gazdasági Főiskolán a hat fő szakmai zsűri előtt.

A verseny győztese Gyémánt Balázs budapesti, 26 éves fiatalember lett, aki féléven át havonta egy különleges utat és a hat hónapra, egymillió forintot nyert. A döntőben a feladatokon való megfelelése, humora, és a vetélytársak tisztelete mind hozzájárult ahhoz, hogy az igen erős mezőnyből ő legyen a kiválasztott. Gyémánt Balázs feladata mostantól nem kevesebb, mint tesztelni és véleményezni az utakat a világ legszebb tájain, és az élményeiről folyamatosan beszámolni videóblog és internetes napló formájában, amit az érdeklődők a www.alegjobballas.hu oldalon és a Facebook A Világ Második Legjobb Állása oldalán követhetnek majd figyelemmel. A hat hónap alatt minden hónapban a kampány Facebook oldalán nyereményjátékokat szervez az utazási iroda.

A nyertes az első útjára április végén indul és részt vesz egy fantasztikus álomutazáson a Karib-tengeren a világ legnagyobb hajója, az Oasis of the Seas fedélzetén. Balázs májusban egzotikus vizekre evez és a francia Club Med all inclusive klubszállodalánc vendégszeretetét és különleges sportlehetőségeit élvezi majd Mauritiuson. A Tensi Hivatalos Világutazója a nyár folyamán ellátogat még a Disneyland Párizsba, részt vesz európai városlátogatásokon és egy csodálatos földközi-tengeri hajóúton.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon, s hazai utazási irodák körében elsőként hirdettük meg egyedülálló, „A Világ Második Legjobb Állása” elnevezésű álláspályázatunkat. A kampányt több tízezren követték nyomon a játék honlapján és Facebook oldalán. Irodánk célja, hogy a Tensi Hivatalos Világutazójának személyes beszámolóin keresztül bemutassunk olyan különleges utazási műfajokat, amelyek egyediek és különlegesek a magyar utazási piacon, mégis elérhető áron megrendelhetők, s amelyekre már régóta vágyott a hazai utazóközönség.”– mondta el Tarnóczi Barna, a Tensi Utazási Iroda ügyvezető tulajdonosa.

„A Vodafone vezeték nélküli megoldásai nem csupán a munkában, de a kikapcsolódásban is tökéletes társnak bizonyulnak, legyen szó belföldi vagy külföldi mobilhasználatról. Roaming szolgáltatásunk folyamatos fejlesztésének egyik fontos állomása a Passport Hetijegy, amellyel már a külföldről történő internetezés sem jár megfizethetetlen költségekkel. Reméljük, hogy a szerencsés nyertesnek fantasztikus élményekben lesz része, és büszkék vagyunk arra, hogy a felejthetetlen pillanatok a Vodafone mobilkommunikációs eszközeivel jutnak el majd az olvasókhoz.”– gratulált a nyertesnek dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

Háttérinformáció

Sokan emlékeznek talán, hogy az ausztrál idegenforgalmi bizottság 2009-ben „A világ legjobb állása” címmel egy álommunkát hirdetett meg, és azóta is számos hasonló kampány indult a világ minden táján. Nem véletlen a „A Világ Második Legjobb Állása” elnevezés sem – nem titok, hogy habár a két kampány koncepciójában és lépéseiben különbözik, van kapcsolat köztük. A szervezők megkeresték a 2009-es kampány megbízóit, akik üdvözölték, támogatásukról biztosították a magyar kezdeményezést, és sok sikert kívántak minden jelentkezőnek, valamint rengeteg örömöt a leendő szerencsés nyertesnek.

Ben Southall az ausztráliai játék győztese elképesztő kalandként élte meg a „munkát”: „2009 júliusában egy új és óriási kaland kezdődött számomra. Fantasztikus élmény volt egy olyan emlékezetes versenyben részt venni, mint „A világ legjobb állása”. Általában olyan dolgokkal foglalkozom, melyeket egyesek kalandosnak vagy akár őrültnek is tarthatnak, de én mindig is úgy próbáltam élni, hogy a lehető legjobban kihasználjam azt az időt, amit a Föld nevű bolygón töltök”

Most egy hasonlóan fantasztikus lehetőség vár Gyémánt Balázsra, aki megnyerte A Világ Második Legjobb Állását.

Kapcsolódó cikkeink