Elismerést kaptak a COOP-osok

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 11. 09. 11:32

Kiemelkedő elismeréseket kaptak a COOP Gazdasági Csoport dolgozói abból az alkalomból, hogy idén tizenharmadik alkalommal rendezték meg az Európai Kereskedelem Napját, a kereskedelmi szektor legjelentősebb ünnepét. Az esemény minden évben a kereskedelmet állítja a fókuszba, ahol hagyományosan rangos szakmai elismerésekkel díjazzák az ágazatban dolgozó munkavállalókat.

A rendezvényen Klauzál Gábor Elismerő Oklevelet vehetett át Szurovcsják Ilona, a SZABOLCS-COOP Zrt. vezérigazgatója, valamint Makó Albert, a POLGÁR ÉS CSEGE COOP Zrt. elnök-vezérigazgatója. A rendezvényen átadott Magyar Kereskedelemért Nagydíjat Szabó Csaba Ferencné, a COOP Szolnok Zrt. 621-es debreceni szupermarketjének boltvezetője, Sáfár Lászlóné, a Mecsek Füszért Zrt. 4-es móri szupermarketjének boltvezetője, valamint Gógné Nagy Katalin, a HUNOR COOP Zrt. 157-es, szentesi Kála Szupermarketjének boltvezetője érdemelte ki. Előbbi elismerés a kereskedelem legrangosabb díja, utóbbi értékét pedig az adja, hogy azt a boltokban dolgozó kétkezi feladatokat kiválóan végző munkatársak kaphatják meg.

Az Európai Kereskedelem Napját egy kiskereskedelmi lobby-szervezet, a 22 éve alapított brüsszeli EuroCommerce hívta életre. A szakmai eseményt hazánkban a VOSZ, mint az EuroCommerce magyarországi tagszervezete, tizenhárom esztendővel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal hirdette meg először. Az ÁFEOSZ-COOP Szövetség, az MKIK, az MBSZ és az OKSZ országos érdekvédelmi szervezetekkel összefogásban, és együttműködésben, valamint a kereskedelmi vállalkozói kör támogatásával megrendezett esemény célja a kezdetek óta változatlan, mégpedig, hogy a figyelem középpontjába állítsa a kereskedelmet, felhívja a figyelmet annak jelentőségére.

Kapcsolódó cikkeink