Elindult a Kroger első „food hall” concept store-ja

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 10. 20. 12:58

A Kroger Cincinnati központjában lévő új üzletét a „food hall” koncepció jegyé­ben alakította ki: a mintegy 4800 m²-es üzlet második emeletén található a 650 m²-es food hall (egy a helyszín hangulatát idéző, kávézóstílusú közösségi tér gondosan válogatott étel- és italkínálattal), ahol egyszerre akár 200-an is helyet foglalhatnak. A food hall kínálta nemzetközikonyha-választékban mindenki megtalálja a neki tetszőt, és az üzlet könnyen válhat a helyi közösségi élet szerves részévé.

A cég központjától csak néhány háznyira, egy 18 emeletes épület aljában működő üzlet a gyalogosokon és ottlakókon túl rengeteg belvárosban dolgozót vonzhat – különösen ebédidőben.

Az online házhozszállításon, helyszíni átvételen túl az új üzletben elérhető lesz a Kroger Rush szolgáltatás, melynek keretében akár 30 percen belüli kiszállítás is igényelhető. Az üzletben a Starbucks exkluzív ajánlattal várja a vásárlókat, illetve próbaüzemben működik egy italrendelés-átvételi ablak, de a tervek között étel-házhozszállítás is szerepel.


Kapcsolódó cikkeink