Életmódváltásra motiváló videósorozatot indít a BioTechUSA saját munkavállalóival

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 02. 06. 10:51

Életünk legjobb formája néven indított kampányt a BioTechUSA, hogy felelős nemzetközi nagyvállalatként és a magyar fitnesz iparág első számú szakértőjeként felhívja a figyelmet az életmódváltás fontosságára, és segítsen elindulni az ehhez vezető úton. A cégcsoport saját munkavállalóin keresztül mutatja meg, hogy Lifestyle Program névre hallgató digitális életmódváltó programja működik, és segítségével kortól, nemtől, egészségügyi állapottól és céloktól függetlenül tartós változást hoz a résztvevők életébe.  A kampány egyfajta görbe tükör is a vállalat számára, hogy ne csak a fogyasztóikat ösztönözzék, hanem saját maguk is dolgozzanak azon, hogy életük legjobb formájában legyenek.

Életmódváltásra motiváló videósorozat

Az elhízás világszintű társadalmi probléma, Magyarországon ráadásul a vezető halálokok között szereplő betegségek mindegyike visszavezethető a súlytöbbletre és a mozgásszegény életmódra. A BioTechUSA most munkavállalóin keresztül bizonyítja, hogy kellő akarattal és a Lifestyle Program segítségével bárki elérheti a kitűzött célt. A 2023. február 1-jén indult kampány fő eleme egy öt részes videósorozat, ahol megismerhetjük a hétköznapi résztvevők történetét és motivációját. 

Tavaly szeptemberben a BioTechUSA 32 munkavállalója vágott bele egy 3 hónapos életmódváltásba, és 15-en vállalták, hogy kamerák előtt is megmutatják az átalakulásukat. Végigcsinálták a Lifestyle Programot, amely során mindenki kihozta magából a maximumot. A kampány során megismerhetjük, hogy a résztvevők milyen kihívásokkal, nehézségekkel szembesültek a sikerhez vezető úton, és hogyan érték el azt a formát, amelyet hosszú távon is meg tudnak tartani. A videósorozat a márka The Feeling of Success mottóján keresztül azokat az átlagembereket szólítja meg, akik szeretnének tudatosabb életmódra váltani, amelynek fontos része a testmozgás, az étkezés és a helyes táplálékkiegészítés.

A munkavállalókban közös, hogy mindannyian hétköznapi emberek, akik alapvetően ülőmunkát végeznek, azonban eltérő karakterek, akik különböző motivációkkal, célokkal vágtak neki a projektnek. Vannak köztük kezdők, újrakezdők és haladók, nők és férfiak egyaránt, huszonévestől a negyvenesig, a legkülönbözőbb élethelyzetekben: például a megrögzött abbahagyó, aki élete legrosszabb formájában vágott neki a projektnek, apuka, aki házfelújítás és munka mellett a második gyermeke érkezésére készült, menyasszony, aki a legjobb formájában szeretné kimondani az igent, korábbi élsportoló, aki egy komoly sérülés miatt hosszabb időre kiesett a mozgásból és így felszaladtak rá a kilók. 

Az eredmények magukért beszélnek

A program 91 napja alatt a munkatársak több mint 2000 km-t tettek meg, több mint 1000 órát töltöttek edzéssel és több mint 370 000 kalóriát égettek el. A fogyni vágyók összesen 63,6 kg zsírt adtak le, a tömegnövelési célt kitűzők pedig 11,6 kg izmot szedtek fel. Mindeközben aktívan használták a céljaikhoz rendelt étrendkiegészítőket, csaknem 90 liter fehérjét és majdnem 15 liter BCAA-t ittak, több mint 600 fehérjeszeletet ettek és közel 63 doboz multivitaminkészítményt fogyasztottak. 

Életmód program minden korosztálynak

Az online elérhető Lifestyle Program – mely eddig több százezer fogyasztónál bizonyított – egyedülálló módon, 48 perszónára lebontva állít össze személyre szabott edzés- és étkezési tervet, valamint optimális étrendkiegészítő csomagot. Az életmódváltást segítő digitális szolgáltatásban a BioTechUSA szakemberei évtizedek tapasztalatait és táplálkozástudományi ismereteit gyűjtötték össze, hogy új szintre emeljék vásárlóik egészséges életmóddal és sporttal kapcsolatos törekvéseit. A program magasságunk, súlyunk és további paramétereink megadása után személyre szabott étrendet, edzéstervet és étrendkiegészítő csomagot ajánl. A csomagok 30 napra elegendőek, választhatunk árérzékeny és kevésbé árérzékeny verziók közül. A termékcsomagban a céloktól függően főként fehérjét, aminosavat, vitaminokat, testsúly-kontroll formulát, kreatint és tömegnövelőt találunk. Az ajánlott termékek megvásárlásával egy ingyenes étrendet és edzéstervet is kapunk. 

Szakértői támogatás

A résztvevők életmódváltását a BioTechUSA szakértői gárdája is végigkísérte, amely táplálkozással, táplálékkiegészítéssel, edzéssel és rehabilitációval kapcsolatos szakembereket foglal magában, illetve a projektben több ismert influencer is közreműködött: többek között Gelencsér Tímea szépségkirálynő, műsorvezető, Kiss Virág fitnesznagykövet és Molnár Andrea táncművész, műsorvezető. 

Kapcsolódó cikkeink