Elesett a Keleti!
A 20 százalék alkoholtartalmú Beche-rovka Lemond, az eredeti termék háromféle citrus (narancs, citrom és a kesernyés kumquat) ízével előállított változata áprilistól nálunk is kapható.Volt az „átkosban” egy vicc a Keleti pályaudvaron működő nepperekről: az űrből visszatérő asztronauták az űrállomásról a Földet figyelve kérdezik az ottaniakat, miért sárga az egész Föld. Mindent elfoglaltak a kínaiak, így a válasz. És mi az a kis vörös folt ott? A lengyelek még tartják a Keletit!
Ez a történet jutott először eszünkbe, mikor kiderült, hogy a hazai piac egyik utolsó nagy cseh klasszikusát – amit a közelmúltban még „bevehetetlen várnak” képzeltünk – elérte a divatos trend: ízesítik, hígítják. Persze olyan nagy csoda nem történt, a világ nagy égetettszeszesital-gyártói jó ideje próbálnak ilyen módon is alkalmazkodni a fogyasztói igények változásához; a fiatalabb célcsoportok már jóval kevésbé szeretik a magas alkoholtartalmú italokat. És ha a franciák megadták magukat a cognaci fronton, várható volt, hogy a keserűlikőrökkel is történik valami hasonló – annál is inkább, mivel a forgalmazók évek óta szerveznek Becherovka koktélversenyeket is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
December 10-én vehetik át Michelin-elismeréseiket a legkiválóbb hazai éttermek
Idén ismét ünnepélyes díjátadón hozza nyilvánosságra a MICHELIN Guide, mely…
Tovább olvasom >Budapest Cocktail Week
Az italkultúra ismert és elismert szakembereit, valamint a koktélok szerelmeseit…
Tovább olvasom >Sisakparkoló – A nap képe
Kreatív ötlet egy talán sokat ígérő célcsoport gondjainak megoldására a…
Tovább olvasom >