Élelmiszer-biztonság a Mars segítségével
A Mars és FAO (Az Egyesült Nemzetek Szervezetének Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete) együttműködési megállapodást írt alá. A közös projekt célja, hogy elsősorban a fejlődő országokban felhívják a figyelmet az élelmiszer-biztonság alapvető követelményeire. Dave Crean, a Mars elnökhelyettese elmondta:
– Az az elsődleges feladatunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a standard, nemzetközi élelmiszer-biztonsági szabályokat, és az élelmiszerek minőségének javulásával számos betegséget visszaszorítsunk. Emellett célunk fejleszteni az iparág szereplői közötti információáramlást világszerte.
Kapcsolódó cikkeink
A kedvezőtlen időjárás miatt sosem látott magasságban a kávébab ára
A kávé világpiaci ára többéves csúcsot döntött 2024-ben, miután 38,8%-kal…
Tovább olvasom >Az Európai Bizottság mezőgazdasági és élelmiszeripari ütemterve garantálja az EU élelmiszerbiztonságát
Az Európai Bizottság által februárban elfogadott mezőgazdasági és élelmiszeripari ütemterv…
Tovább olvasom >Uniós biztos: az Európai Bizottság mezőgazdasági és élelmiszeripari ütemterve garantálja az EU élelmiszerbiztonságát
Az Európai Bizottság által februárban elfogadott mezőgazdasági és élelmiszeripari ütemterv…
Tovább olvasom >További cikkeink
Németországban havi szinten lassult, éves összevetésben gyorsult a nagykereskedelmi árak emelkedése februárban
Németországban februárban havi szinten lassult, éves összevetésben gyorsult a nagykereskedelmi…
Tovább olvasom >Egyensúly és szépség a mindennapokban – A Balance by Béres Alexandra termékei már elérhetők a Rossmannban
Béres Alexandra Balance márkája új szépségápolási termékekkel debütált a Rossmannban,…
Tovább olvasom >Március 14-én fogyasztóvédelmi napot tartanak az Auchan áruházak
Az Auchan Magyarország 2017-től a Covid járvány megjelenéséig minden évben…
Tovább olvasom >