Élelmiszer-biztonság a Mars segítségével
A Mars és FAO (Az Egyesült Nemzetek Szervezetének Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete) együttműködési megállapodást írt alá. A közös projekt célja, hogy elsősorban a fejlődő országokban felhívják a figyelmet az élelmiszer-biztonság alapvető követelményeire. Dave Crean, a Mars elnökhelyettese elmondta:
– Az az elsődleges feladatunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a standard, nemzetközi élelmiszer-biztonsági szabályokat, és az élelmiszerek minőségének javulásával számos betegséget visszaszorítsunk. Emellett célunk fejleszteni az iparág szereplői közötti információáramlást világszerte.
Kapcsolódó cikkeink
2023-ban csökkent a növényvédőszer-maradék bejelentések száma az Európai Unióban
2023-ban 8700 bejelentést rögzítettek a tagállamok a Riasztási és Együttműködési…
Tovább olvasom >Világpiaci kitekintés: gabonapiaci előrejelzés 2024 október
A FAO (Food and Agriculture Organization) legutóbbi, októberi előrejelzése alapján…
Tovább olvasom >Nébih: jelölési problémákat találtak az energiaitaloknál
Energiaitalokat vizsgált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), biztonsági probléma nem…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kacsából és a libából nagyjából ilyenkor esszük meg az éves mennyiséget
Hazánkban a kacsa- és a libahús fogyasztása döntően az ünnepi…
Tovább olvasom >A vásárlókkal együtt segít a Lidl
A Lidl Magyarország a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi adománygyűjtő kampányához csatlakozott,…
Tovább olvasom >A brazil nap íze minden kortyban: új Single Origin kávét vezet be az OMV
Új taggal bővült az OMV kávékínálata: a VIVA Single Origin…
Tovább olvasom >