Élelmiszer-biztonság a Mars segítségével
A Mars és FAO (Az Egyesült Nemzetek Szervezetének Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete) együttműködési megállapodást írt alá. A közös projekt célja, hogy elsősorban a fejlődő országokban felhívják a figyelmet az élelmiszer-biztonság alapvető követelményeire. Dave Crean, a Mars elnökhelyettese elmondta:
– Az az elsődleges feladatunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a standard, nemzetközi élelmiszer-biztonsági szabályokat, és az élelmiszerek minőségének javulásával számos betegséget visszaszorítsunk. Emellett célunk fejleszteni az iparág szereplői közötti információáramlást világszerte.
Kapcsolódó cikkeink
NKFH-NAV: közös akció az élelmiszerbiztonság erősítése és az élelmiszerhamisítási elleni küzdelem jegyében
A Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság (NKFH) a Nemzeti Adó-…
Tovább olvasom >FAO: a globális élelmiszerárak minimálisan emelkedtek márciusban
Márciusban alig változtak, minimálisan emelkedtek a globális élelmiszerárak az ENSZ…
Tovább olvasom >Több mint 250 ezer magyar gazda állt ki a területalapú támogatások megőrzése mellett
Személyesen vitték el Brüsszelbe az agrártámogatások megőrzését célzó petíciót a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >