Élelmiszer-biztonság a Mars segítségével
A Mars és FAO (Az Egyesült Nemzetek Szervezetének Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete) együttműködési megállapodást írt alá. A közös projekt célja, hogy elsősorban a fejlődő országokban felhívják a figyelmet az élelmiszer-biztonság alapvető követelményeire. Dave Crean, a Mars elnökhelyettese elmondta:
– Az az elsődleges feladatunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a standard, nemzetközi élelmiszer-biztonsági szabályokat, és az élelmiszerek minőségének javulásával számos betegséget visszaszorítsunk. Emellett célunk fejleszteni az iparág szereplői közötti információáramlást világszerte.
Kapcsolódó cikkeink
Az antibiotikum-rezisztencia terjesztéséért felelős DNS-szakaszt azonosítottak a szalmonellában
A szalmonellabaktérium két olyan DNS-szakaszát azonosították az Agrár-biotechnológia és precíziós…
Tovább olvasom >Egyre nagyobb kihívás a fenntarthatóság az élelmiszerbiztonságban
Az agrártárca kiemelten kezeli az élelmiszercsomagolás és a fenntarthatóság közötti…
Tovább olvasom >Nagy sikerrel zárt az idei Future Store (videóval)
A SIRHA Budapest 2024 kiállítás kísérő eseményeként idén is megrendezte…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hét vidéki nagyvárosban bővíti szolgáltatását az IKEA
A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti…
Tovább olvasom >Korán érkezik a nyár a Borsodi Friss új ízével
Új, egzotikus ízvilágú taggal bővül a Borsodi Friss termékcsalád. A…
Tovább olvasom >NAK-FruitVeB: bőven jut exportra is a magyar tormából
A hazai piac mellett bőven jut exportra is a kiváló…
Tovább olvasom >