Elektronikus polccímkék – Tudta, hogy…?

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 11. 08. 15:12

Az elektronikus polccímke technológia bevezetése számos előnyhöz juttatja azokat a vállalkozásokat, akik bevezetik. Legyen szó retail vagy ipari szektorról, patikáról vagy töltőállomásról, a Pricer elektronikus polccímkék rugalmasan alkalmazkodnak minden igényhez.

pricer.hu

Megújult a Szintézis ZRt. Pricer elektronikus polccímkékkel foglalkozó weboldala a www.pricer.hu. Az új honlapon megtudhatja, hogy a retail terület miként profitált eddig is a technológiából és milyen további előnyökkel szolgálhat még a Pricer elektronikus polccímke rendszer.


Tudta, hogy a Szintézis ZRt. 13 féle Pricer e-címkét forgalmaz? Vannak közöttük szegmens és a legújabb e-papír alapú kijelzőt használók, fagyasztóba is helyezhetők, villogó leddel ellátottak, de még színes kijelzősök is.

Tudta, hogy a Szintézis ZRt. telepített először barkácsáruházban Pricer elektronikus polccímkét? Sőt, a győri cég teremtette meg a PRICER elektronikus kijelző rendszer új piacát az ipari felhasználás területén.

Tudta, hogy ha meglátogatja a www.pricer.hu honlapot, akkor megtette az első lépést, hogy megismerje a jövő technológiáját képviselő, világviszonylatban is piacvezető Pricer elektronikus polccímkéket?

www.pricer.hu

Kapcsolódó cikkeink