Elárverezik a bezárt Óbudai Sütőipari Zrt. üzemi berendezéseit

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 28. 11:05

Több mint kétszáz tételre osztották az Óbudai Sütőipari Zrt. berendezéseit, amelyeket felszámolás miatt adnak el. Az értékesítésükre nyílt árverést írtak ki, amelyen helyszíni regisztráció után bárki részt vehet. A termékpalettán olyan eszközök szerepelnek, amelyek nemcsak a sütőipar, de az élelmiszer-, illetve gépipar egyéb területein is hasznosíthatóak.

obudai-suto

Összesen 202 tétel kerül kalapács alá november 4-én a felszámolt Óbudai Sütőipari Zrt. használt berendezései, eszközei közül. A nyílt árverés főbb kategóriái: szeletelő-csomagoló gépek, dagasztógépek, kemencék, kelesztő alagutak, sütőipari gépek, sütőkocsik, hűtőgépek, hűtőkamrák, kazánok, logisztikai eszközök, irodabútorok, műanyag ládák. A 202 tétel kezdő kikiáltási ára összesen 125.330euró− mondta az aukciót szervező Intergavel Kft. ügyvezetője.

Kocsis Csaba felhívja a figyelmet, hogy aki szeretne licitálni, annak a helyszínen ki kell töltenie egy regisztrációs lapot. Amennyiben valaki nem aláírásra jogosult az általa képviselt cégben, akkor cégkivonatot és aláírási címpéldányt kell vinnie. A fizetés a helyszínen történik, rögtön az aukció után. Természetesen lehet forintban is fizetni, az aktuális MNB árfolyam alapján számolják át.

Az árverésre szánt termékek használtak, de jó minőségűek. A teljes tétellista és a kezdő kikiáltási árak az aukciószervező Intergavel honlapján tekinthetők meg. Ugyanitt érdemes tájékozódni arról, milyen feltételekkel lehet vásárolni, fizetni, valamint elszállítani az árut. A szervező felhívja a figyelmet, hogy miután egy felszámolt üzem területén rendezik a licitet, fel kell készülni arra, hogy nincs világítás, mosdó és az eladó képviselője nem rendelkezik szállítóeszközökkel, a megnyert tételek elszállításáról a vevőnek kell gondoskodnia.

Az aukció tételeit mindenképp érdemes személyesen is megtekinteni, erre október 28-án, valamint november 3-án és 4-én lesz lehetőség.

Kapcsolódó cikkeink