eisberg – egészség és frissesség minden évszakban

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 01. 19:52

Az eisberg saláták vásárlásakor a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, konyhakész terméket viszik haza otthonukba – amik nemcsak egészségesek, hanem könnyen, gyorsan felhasználhatóak, biztonságosak és egyedi receptúrájuknak köszönhetően nagyon ízletesek.

Az eisberg-csoport Európa egyik vezető vállalkozása a konyhakész saláták gyártása és kiszállítása területén. Az eisberg-csoport egy svájci családi vállalkozásból alakult ki, és ma már Európa-szerte vannak feldolgozó- és részben termesztő üzemei: Svájcban, Olaszországban, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában, valamint rendelkezik egy beszerző ügynökséggel Spanyolországban is.

– A természet sokszínűsége a mi salátakeverékeinkben is tükröződik. Javarészt szabadföldi műveléssel és kíméletes módszerekkel termesztik őket partnereink, akikkel régóta együttműködünk. A hazai termelőket azért is kiemelten támogatjuk, mert ennek köszönhetően a mi szállítási útvonalaink is lerövidülnek. Ez a jól szervezett logisztikai rendszer garantálja a maximális frissességet – vallja az eisberg Hungary Kft. ügyvezetője.

A jó termés feltétele az egészséges talaj, a friss levegő, a tiszta víz és a sok napfény mellett a sok tapasztalat, a modern feldolgozási technikák, a minőségorientált gondolkodás és cselekvés – mindez a fenntarthatóság melletti határozott elkötelezettség keretein belül. Az eisberg-csoport minőségellenőrei egész évben kapcsolatban állnak az összes beszállítóval, így csak kiváló minőségű nyersanyagok kerülnek a feldolgozóüzemekbe. Folyamatos hűtési lánc gondoskodik valamennyi eisberg-termék frissességéről, a nyersanyag betakarításától egészen az üzletbe szállításig. Folyamatos belső és független külső laborvizsgálatok felügyelik a hőmérsékletek, valamint a higiéniai irányelvek betartását.

Termékválasztékuk a klasszikus és a családi étkezések mellett a gasztronómia igényeit is kielégíti. A különböző ünnepekre pedig szezonális salátákkal, különleges salátakeverékekkel készülnek. A dresszingek tökéletes kiegészítői az eisberg-termékekből pillanatok alatt előállítható egészséges finomságoknak. A saláták szerelmesei folyamatosan megújuló recepteket találhatnak a www.salatazz.hu weboldalon.

Kapcsolódó cikkeink