Együtt ünnepeltünk: 150 éves lett a Bacardi!

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 27. 14:24

Nevéhez méltó módon ünnepelte a Bacardi 150 éves születésnapját november 16-án a Kiscelli Múzeumban. A fergeteges buli mellett a lélegzetelállító látvány, lenyűgöző tánc show és nem utolsósorban a remek Bacardi koktélok emelték az est fényét.

Kivételes dolog az, hogy egy családi tulajdonban lévő vállalat túléljen 150 évet, és erről nem csak a Bacardi család tagjai emlékeztek meg ebben az évben, hanem mi is egy egész éjszakán át tartó, koktélokban és izgalmakban dús buli keretében.
Az este során az érkező vendégeket egy, speciálisan erre az alkalomra elkészített Bacardi koktél fogadta a bejáratnál, majd a következő állomás a „Bacardi stílus szoba” volt, ahol divatosabbnál divatosabb ruhákat és kiegészítőket próbálhattak fel az odalátogatók. Az eseményen több híresség is megjelent, úgy mint Herczeg Zoltán, Debreczeni Zita, Gianni, Szabó Zsófi, Péter Petra és Iszak Eszter.
A buli hangulatát a Bacardi Loca Chicas lányok néhány perces, ám igazán lélegzetelállító tánc show-i tették emlékezetessé, hangulatos és ötletes módon bemutatva a koktélkészítés művészetét.
Éjfélkor a finálé részeként Daniel J. Poisson a Bacardi hivatalos magyarországi forgalmazójának, a DunaPro Drink Kft.-nek vezérigazgatója vágta fel a Bacardi logókkal díszített tortát, melyet léggömbeső és hajnalig tartó, felejthetetlen mulatozás követett.

Kapcsolódó cikkeink