Egyszarvúreceptek a 14. századból – A nap képe
Meglehet, a középkori Anglia erdeiben csordákban éltek az unikornisok, mert egy nemrégiben „felfedezett” szakácskönyvben a nemes állat húsából keszülő ételek receptjeit is ajánlja egy Geoffrey Fule nevű szakács. Fule azt javasolja, hogy az állatot pácoljuk be szegfűszeggel és fokhagymával, majd süssük meg rostélyon.
A szarvát hagyd meg, arra az esetre, ha szeretnél egyszarvúlevest készíteni – ajánlja . Nos, minthogy maga is királyi szakács volt, biztosan értett a fenséges vadakhoz.
Kapcsolódó cikkeink
Zuhanyozni csak pontosan, szépen! – A nap képe
A neten találtuk a képet: egy amerikai szállodában fotózták ezt…
Tovább olvasom >Kutyavilág – A nap képe
A Hounddog Hotel egy kutyapanzió az Egyesült Királyságban, amelynek weboldalán…
Tovább olvasom >Nyári nosztalgia – A nap képe
Időszerű képsorozat: sörreklámok, amik között a legújabb is vagy 60…
Tovább olvasom >További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >