Egyszarvúreceptek a 14. századból – A nap képe
Meglehet, a középkori Anglia erdeiben csordákban éltek az unikornisok, mert egy nemrégiben „felfedezett” szakácskönyvben a nemes állat húsából keszülő ételek receptjeit is ajánlja egy Geoffrey Fule nevű szakács. Fule azt javasolja, hogy az állatot pácoljuk be szegfűszeggel és fokhagymával, majd süssük meg rostélyon.
A szarvát hagyd meg, arra az esetre, ha szeretnél egyszarvúlevest készíteni – ajánlja . Nos, minthogy maga is királyi szakács volt, biztosan értett a fenséges vadakhoz.
Kapcsolódó cikkeink
A legautentikusabb mézkínálisi forma szállodai reggelinél – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Egy csésze liszt, fél csésze cukor és még kisebb amerikai konyhai mértékek – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Virágba bóruló asztalok télen – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újranyitott Budapest patinás vendéglátóhelye
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Trans Formers – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A legautentikusabb mézkínálisi forma szállodai reggelinél – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >


