Egyszarvúreceptek a 14. századból – A nap képe
Meglehet, a középkori Anglia erdeiben csordákban éltek az unikornisok, mert egy nemrégiben „felfedezett” szakácskönyvben a nemes állat húsából keszülő ételek receptjeit is ajánlja egy Geoffrey Fule nevű szakács. Fule azt javasolja, hogy az állatot pácoljuk be szegfűszeggel és fokhagymával, majd süssük meg rostélyon.
A szarvát hagyd meg, arra az esetre, ha szeretnél egyszarvúlevest készíteni – ajánlja . Nos, minthogy maga is királyi szakács volt, biztosan értett a fenséges vadakhoz.
Kapcsolódó cikkeink
Mint csipesszel fogni a… – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mezítelen hangulat – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A legkülönlegesebb tányér, amit valaha láttunk – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kézzel készült mini desszertcsodák kerültek a Gundel asztalára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Brüsszelig jutott a kézipoggyász-háború – veszélyben a fapados modell alapjai
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Z-generáció megszólítása az italpiacon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >