Egyszarvúreceptek a 14. századból – A nap képe
Meglehet, a középkori Anglia erdeiben csordákban éltek az unikornisok, mert egy nemrégiben „felfedezett” szakácskönyvben a nemes állat húsából keszülő ételek receptjeit is ajánlja egy Geoffrey Fule nevű szakács. Fule azt javasolja, hogy az állatot pácoljuk be szegfűszeggel és fokhagymával, majd süssük meg rostélyon.
A szarvát hagyd meg, arra az esetre, ha szeretnél egyszarvúlevest készíteni – ajánlja . Nos, minthogy maga is királyi szakács volt, biztosan értett a fenséges vadakhoz.
Kapcsolódó cikkeink
Az év jó híre – A nap képe
Jó hír, legalábbis minden, a vendéglátásban közvetve vagy közvetve érintett…
Tovább olvasom >Gyereksarok az üzlet végében – A nap képe
Persze lehet, hogy csak törzsvásárlóknak… (Szülő legyen a talpán, aki…
Tovább olvasom >Ön itt áll! – A nap képe
A Walmart áruházi GPS-e a részlegek és termékek elhelyezése mellett…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új Guinness rekord: 112 méteres Dobos-torta készült!
Guiness rekordot döntöttek a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C.…
Tovább olvasom >Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában
Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában – közölte…
Tovább olvasom >