Egyszarvúreceptek a 14. századból – A nap képe
Meglehet, a középkori Anglia erdeiben csordákban éltek az unikornisok, mert egy nemrégiben „felfedezett” szakácskönyvben a nemes állat húsából keszülő ételek receptjeit is ajánlja egy Geoffrey Fule nevű szakács. Fule azt javasolja, hogy az állatot pácoljuk be szegfűszeggel és fokhagymával, majd süssük meg rostélyon.
A szarvát hagyd meg, arra az esetre, ha szeretnél egyszarvúlevest készíteni – ajánlja . Nos, minthogy maga is királyi szakács volt, biztosan értett a fenséges vadakhoz.
Kapcsolódó cikkeink
A homo ludens kedvence utazásnál -A nap képe
A kutya se viheti magával a társasjátéktáblát! Vagy korábban már…
Tovább olvasom >Mit csinálsz a gyerekkel, ha már nem fér be a bevásárlókosárba – A nap képe
Egyszerű, ugyanakkor remek ötlet…
Tovább olvasom >Vedd el a törölköződet – A nap képe
Ötletes szállodai fürdőszobai megoldás arra a permanens problémára, hogyan maradjon…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újra az áfaszabályozásról
Zerényi Károly, az MVI elnöki tanácsadója nemrégiben a penzcentrum.hu-nak a…
Tovább olvasom >A homo ludens kedvence utazásnál -A nap képe
A kutya se viheti magával a társasjátéktáblát! Vagy korábban már…
Tovább olvasom >