Egyre több személyre szóló kedvezmény a Tescótól

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 12. 01. 10:47

Szeptemberben indította el a Tesco a Clubcarddal kapcsolatos új szolgáltatását, az úgynevezett kasszakupont, amely a vásárlást igazoló blokkot követően kerül kinyomtatásra, s személyre szóló kedvezményeket kínál a kártya tulajdonosának. A kasszakupon-kedvezmény például az adott vásárló által leggyakrabban vásárolt termékre vagy a következő vásárlás végösszegére vonatkozó kedvezmény, melyet a Clubcard használatával történő vásárlások alapján generál a rendszer. Októberben már több ilyen kuponnal találkozhattak a vásárlók.
TescoRovat_Clubcard_log_opt

„Fizetéskor felismeri a rendszer a klubkártya-tulajdonost, s rögtön a fizetési blokk után kinyomtatja a számára releváns vásárlói kupont” – mondta Szőcs András, a Tesco vásárlói élmény menedzsere. – „Hosszú távú terveink között szerepel, hogy például a bort kedvelők számára az általuk preferált fajtákról akár friss információi­val és azokhoz kapcsolódó kedvezménnyel ellátott kupont kínáljunk. De az is előfordulhat, hogy születésnapja alkalmából a jókívánságok mellé egy általa kedvelt termékre nyújtunk neki kedvezményt. A lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen, így még inkább személyre szabott kedvezményeket kínálhatunk vásárlóinknak.”

Az áruházlánc külön figyelmet szentelt a Tesco Mobile ügyfeleinek. Az október 1-jén indult INGYENperc hűségprogramban a Clubcard kártya használatával elköltött minden 1000 Ft után, az eddigi kedvezményeken felül, még 1 INGYENpercet is kap a vásárló Tesco Mobile egyenlegére. Az ajándék percek hónapról hónapra járnak, így a szokásos bevásárlások segítségével jelentősen lecsökkenthető, vagy akár ki is váltható saját vagy hozzátartozója telefonszámlája. Az INGYENpercek kedvezményhez egy aktív Tesco Mobile SIM kártyára és Clubcard kártyájára van szükség.

Karácsonykor egy különleges pontösszesítővel készül az áruházlánc, melyben még több személyre szóló kedvezményben részesíti vásárlóit.

Kapcsolódó cikkeink