Egymillió adag ételt mentett meg a SPAR a Too Good to Go-val
A SPAR eddig egymillió adag, egyébként kidobásra ítélt élelmiszert mentett meg a kukába kerüléstől a Too Good to Go-val kötött partnersége eredményeképpen.

Nem hagyják kárba veszni az ételt
A kiskereskedő jelentős mérföldkőnek nevezte az eseményt, amelyet mindössze kilenc hónap alatt ért el.
A kampányban közel 1850 SPAR-üzlet vett részt 13 európai piacon annak érdekében, hogy innovatív, digitális megoldást nyújtson az élelmiszerpazarlás ellen.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A kollégák elkötelezett munkájának köszönhetően a Tesco 73 százalékkal csökkentette élelmiszer-hulladékát
A Tesco a napokban publikálta kilencedik élelmiszerhulladék-jelentését, amelyben a hulladék…
Tovább olvasom >Lángostésztával és halas menükkel tarolt a SPAR – ilyen termékinnovációkat díjaztak 2025-ben
Két újabb szakmai díjjal tüntették ki a SPAR-t nemrég. Az…
Tovább olvasom >A jövő már elkezdődött – Gondolatok az Innovációk napjáról
Hogyan formálják az innovációk a kereskedelem és az élelmiszeripar jövőjét?…
Tovább olvasom >További cikkeink
Akciók, árak, alternatívák – promóciós helyzetkép a magyar háztartásokban
Turcsán Tünde, a YouGov ügyvezető igazgatója a Promóciók Napja konferencián…
Tovább olvasom >A papírformán túl
A higiéniai papírtermékek piacán tapasztalható mozgások jól tükrözik a fogyasztói…
Tovább olvasom >Kereskedők akaszthatják meg a Kellanova Mars általi felvásárlását Európában
Versenyjogi vizsgálatot indíthat az Európai Bizottság a Mars közel 36…
Tovább olvasom >