Egymillió adag ételt mentett meg a SPAR a Too Good to Go-val
A SPAR eddig egymillió adag, egyébként kidobásra ítélt élelmiszert mentett meg a kukába kerüléstől a Too Good to Go-val kötött partnersége eredményeképpen.

Nem hagyják kárba veszni az ételt
A kiskereskedő jelentős mérföldkőnek nevezte az eseményt, amelyet mindössze kilenc hónap alatt ért el.
A kampányban közel 1850 SPAR-üzlet vett részt 13 európai piacon annak érdekében, hogy innovatív, digitális megoldást nyújtson az élelmiszerpazarlás ellen.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Visszatérnek az ÖKO KALAND hősei – folytatódik a SPAR fenntarthatósági minisorozata
A SPAR új epizódokkal folytatja a nagy sikerű „SPAR ÖKO…
Tovább olvasom >A luxus is lehet zöld – 6000 kg élelmiszert mentettek meg a budapesti hotelek a Munch alkalmazáson keresztül
Országszerte 12 szálloda csatlakozott a Munch ételmentő platformhoz: jelenleg 10…
Tovább olvasom >Grillszezonra hangolva: a SPAR erősít a frisshús- és kényelmitermék-kínálatban
A jó idővel együtt elindul a grillszezon, a SPAR pedig…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor: az árréscsökkentést új termékekre is be fogjuk vezetni, ha szükséges
Az árrésszabályozást fenn kell tartani, mert az indokolatlan áremelésekkel szemben…
Tovább olvasom >Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben
Új, egészségvédő, rostban és fehérjében gazdag, egyedi bioaktív hatóanyagokat tartalmazó…
Tovább olvasom >A német kiskereskedelmi forgalom csökkent áprilisban havi szinten
Németországban reálértéken 1,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom áprilisban havi…
Tovább olvasom >