Egyesülő európai szervezetek

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 09. 16. 18:42

Az Ecommerce Europe és az EMOTA (Európai Digitális Kereskedelmi Társulás) 2019. szeptember elején jelentette be, hogy egyesíti erőit. A két szövetség az Ecommerce Europe égisze alatt és márkanéven egyesül 2020. január 1-jétől.

A digitális kereskedelem iparága Európában 2019-ben várhatóan 621 milliárd eurós forgalmat hoz majd, ezért fontos, hogy megfelelő figyelmet kapjon. A folyamatosan változó és kihívásokkal teli környezetben való sikeres fejlődéshez, valamint az ágazat növekedési potenciáljának felszabadításához a két szövetség a jövőben egységes hangon fog beszélni. Erőik egyesítésével és az EU politikai döntéshozóival szoros együttműködésben ambiciózus és megvalósítható intézkedések révén olyan kulcsfontosságú területeken, mint a hatékonyabb végrehajtás, a jogharmonizáció és a tisztességes verseny, a két szövetség biztosítja, hogy az európai digitális kereskedelem továbbra is fejlődjön.

A két szövetség együttesen kibővített és hatékonyabb szolgáltatásokat kínálhat tagjainak a digitális vásárlás fejlesztésének támogatására Európában és azon túl. Az egyesített szövetség több mint 25 nemzeti e-kereskedelmi társulást számlál, így több mint 100 000 online üzletet képvisel Európában. //

Kapcsolódó cikkeink