Egy zacskó Pina Coládát? – A nap képe
Kezdetben bort töltöttek a műanyagcsapos, metalizált zacskókba, néhány éve megjelentek a zacskós égetett szeszek, az utóbbi időben pedig már koktélok is kerülnek ilyen kiszerelésbe – a kis kiszerelésűek persze csap nélkül.
Triviálisnak tűnő, 2022-ben magától értetődőnek is nevezhető ötlet, kérdés csak, hová lehet ezeket a termékeket a kiskereskedelemben pozícionálni?
Kapcsolódó cikkeink
Az építészet és a gasztronómia határán – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megtévesztő pszeudo-gasztropornó – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mókás kutyafut(tat)ás – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Croissant és waffle, ha találkoznak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AI-ügynökök a vendéglátásban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megtévesztő pszeudo-gasztropornó – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
