Egy újabb üzletét újította fel a Plusmarket

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 12. 01. 10:25

Két hónap zárva tartást követően újjávarázsolva és korszerűsítve, kibővített eladótérrel ismételten megnyitott a 18. kerület, Pestszentimrén, a Nemes utcában található Plusmarket üzlet.

Nőtt az eladótér is

A Dél-100 Kft. – a Plusmarket franchise gazdája – az elmúlt időszak erőteljes expanziója mellett, régi üzleteinek felújítására is nagy figyelmet fordít.

  • Üzletpolitikánk egyik legfontosabb eleme, hogy reagáljunk a változó vásárlói igényekre, s eszerint formáljuk a kínálatunkat és a szolgáltatásainkat – mondja Barnáné Vitárius Márta, a Dél-100 Kft. ügyvezetője. – A Nemes utcai üzletünknél megnöveltük az eladóteret, s a falakon kívül gyakorlatilag mindent kicseréltünk. Nem kevésbé volt fontos célunk az is, hogy az átalakítások segítségével, az áruházat jól és kényelmesen bejárhatóvá tegyük és minden létező eszközzel fokozzuk a vásárlási élményt. Törekedtünk arra, hogy vásárlóink könnyen, gyorsan megtalálják a bevásárló listájukon lévő termékeket, ezzel is megkönnyítve a mindennapokat. Igyekeztünk egy olyan környezetet kialakítani, ahol a vevők jól érzik magukat. Minden eddiginél nagyobb választékkal, tartósan alacsony árakkal, akciókkal és a megszokott, segítőkész kiszolgálással várjuk vásárlóinkat.

A tíz munkatársat foglalkoztató üzlet homlokzatának és belső tereinek átalakítása mellett, teljesen új LED világítást, burkolatot, kassza és polcrendszert kapott, ezzel is igazodva a hálózat legújabb tagjaihoz. A Dél-100 Kft. jövőre is folytatja a Plusmarket üzletek felújítási programját, amelynek keretében több áruház is megújulhat.

Kapcsolódó cikkeink