Magazin: Egy szelet sajtos-szalonnás tojás

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 11. 12. 07:38

Ha a reggeliről azt mondtuk, hogy a legkönnyebben funkcionálissá tehető, azaz egészségesíthető étkezés, akkor a snackeket bizton nevezhetjük ideális vagy legalábbis praktikus reggelinek.

Egy szelet sajtosszalonnás tojás

Sajtos-kolbászos-tojásos „Rudi”: a direkt termékfejlesztés csodája!

Egyrészt, mert a kereskedelemben kapható modern snackeket legtöbbször vitaminokkal, pre- és probiotikumokkal és egyéb esszenciális alkotókkal dúsítják, amelyek így kedvezőbb élettani hatásokat váltanak ki.

Egy szelet sajtosszalonnás tojás

Kényelmi keménytojás: pálcára szúrva, a hozzáillő dippel a dobozban

Másrészt, mert sokszor megoldást jelentenek a reggelizési szokásokról készült kutatások által felvetett problémákra: időhiány, motiválatlanság, egyedüli evés. „Általános” előnyük pedig, hogy az egészségkultusz mellett megfelelnek olyan meghatározó egyéb trendeknek is, mint a kényelmi termékek vagy a falatnyi ételek divatja, az on-go étkezés, a változatosság igénye.

Egy szelet sajtos-szalonnás tojás

Amerikai minipalacsinták kolbászkákkal profi műanyag csomagolásban

A vírushelyzet okozta mobilitáshiány ugyan kissé lassítja a snackek világának iszonyú tempójú fejlődését, a snackfogyasztás a jövő egyik legfontosabb étkezési formája lesz. Forgalmukat még olyan tényezők is befolyásolják, mint például az agglomeráció fejlődése, ami miatt többen és messzebbről utaznak reggelente munkahelyükre. Az is meghatározó, hogy a csomagolt, könnyen fogyasztható élelmiszerek jobban előtérbe kerülnek a fertőzésveszélytől való félelem kapcsán.

Egy szelet sajtos-szalonnás tojás

Igazi ketodiéta: formázott omletthasábok különféle karakteres ízekben

A snackek gyorsan és viszonylag könnyen alakíthatók a vásárlói szokások változásának mentén, a termékfejlesztőknek nem okozott sok gondot a fogyasztói trendekhez való alkalmazkodás az elmúlt években sem. És hogy a snack valóban ideális, a klasszikus reggelitípusokat kedvelők számára is elfogadható étkezés legyen, a legújabb termékek között egyre több a „komplett reggeli” pár falatban, nagyon-nagyon kényelmi kiszerelésben.

Egy szelet sajtos-szalonnás tojás

Spanyolos éjszaka után spanyol reggelit: churros számos változatban

//

Kapcsolódó cikkeink