Egy méltán híres kedvenc – Hungaria Rajnai Rizling Brut

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 09. 03. 11:15

A rajnai rizling a világ legnemesebb szőlőfajtáinak egyike. Könnyed, elegáns és kellemesen gyümölcsös bort ad, amelyeknek magasabb savtartalma hosszan tartó frissességet biztosít. Nagyon szeretjük ezt a szőlőfajtát, pezsgő-alapboraink összeállításánál szívesen használjuk, így nagy örömmel készítettük el fajtapezsgőnek a Hungaria tizenegyedik limitált tételeként.

Egy friss és lendületes pezsgőnek álmodtuk meg, ezért a 9 hónapos palackos erjesztésből és érlelésből származó érett jegyek a háttérben kísérik az üde ízeket. Mindez világos, zöldes árnyalatú színében, citrusos illatában és ízében, valamint ropogós savaiban mutatkozik meg 10 g/l cukortartalommal.

Hungaria Rajnai Rizling Brut lendületes, ropogós zöld almát idéző, virágos jegyeket mutató kellemesen citrusos, ugyanakkor feszes és ásványos felütésű különlegesség, amelyből 12 000 palack készült.

A limitált pezsgőspecialitást a 2018. szeptember 6-9 között megrendezésre kerülő 27. Budapesti Borfesztiválon mutatjuk be a nagyközönségnek, majd kiemelt partnereinknél lesz elérhető.
Találkozzunk a Budavári Várban a Savoyai teraszon a Hungaria standjánál (45 stand)!

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek