Egy klasszikus bécsi jeges finomság
Az intézménnyé vált kávéházak rendkívül sokszínű kávéital-választékkal rendelkeznek, a különlegességek variációja határtalan. A klasszikus bécsi kávéházak a 19. században terjedtek el Ausztria-szerte, sőt Magyarországra is jutott néhány.
„A hidegen fogyasztott kávé megszépít” szokták mondani Ausztriában, ami lehet legenda, de akár tudományos tény is – nem tudjuk. Az biztos azonban, hogy egy meleg nyári napon nincs kellemesebb, mint egy jéghidegen felszolgált tejeskávé!
A MARESI Vienna krémes jegeskávé tökéletesen megfelel ennek az elvárásnak, klasszikus fajtája egy adag valódi kávéval, tejszínnel és alpesi tejjel készül, a cappuccino könnyű sovány tejjel és egy csöppnyi kakaóval, a No Sugar változat hozzáadott cukor nélkül készül azoknak, akik ügyelnek a cukorbevitelre. Mindhárom termék igazi „coffee to go”, a praktikus szívószállal azonnal fogyasztható.
Egy gombóc vaníliafagylalttal vagy jégkrémmel pillanatok alatt elkészíthető a klasszikus bécsi jegeskávé, vagy ha a jegeskávét összeturmixszoljuk a vaníliafagylalttal, akkor a szintén kedvelt kevert jegeskávé.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Új lendületet vett a magyar tengeri konténerforgalom
Miután tavaly a Szuezi-csatorna lezárása és a globális útvonalak átszervezése…
Tovább olvasom >A munkáshitel hatása már jól látszik, közben másfélszeres emelkedés történt a személyi kölcsönöknél
Jelentősen nőtt az újonnan kihelyezett személyi kölcsönök összege a K&H-nál…
Tovább olvasom >Különleges palacksorozatot készített az Absolut a Tomorrowland 2025 tiszteletére
Az Absolut bemutatta első, limitált kiadású palack-sorozatát, amelyet a Tomorrowland…
Tovább olvasom >