Egy klasszikus bécsi jeges finomság

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 04. 16. 18:50

Az intézménnyé vált kávéházak rendkívül sokszínű kávéital-választékkal rendelkeznek, a különlegességek variációja határtalan. A klasszikus bécsi kávéházak a 19. században terjedtek el Ausztria-szerte, sőt Magyarországra is jutott néhány.

„A hidegen fogyasztott kávé megszépít” szokták mondani Ausztriában, ami lehet legenda, de akár tudományos tény is – nem tudjuk. Az biztos azonban, hogy egy meleg nyári napon nincs kellemesebb, mint egy jéghidegen felszolgált tejeskávé!

A MARESI Vienna krémes jegeskávé tökéletesen megfelel ennek az elvárásnak, klasszikus fajtája egy adag valódi kávéval, tejszínnel és alpesi tejjel készül, a cappuccino könnyű sovány tejjel és egy csöppnyi kakaóval, a No Sugar változat hozzáadott cukor nélkül készül azoknak, akik ügyelnek a cukorbevitelre. Mindhárom termék igazi „coffee to go”, a praktikus szívószállal azonnal fogyasztható.

Egy gombóc vaníliafagylalttal vagy jégkrémmel pillanatok alatt elkészíthető a klasszikus bécsi jegeskávé, vagy ha a jegeskávét összeturmixszoljuk a vaníliafagylalttal, akkor a szintén kedvelt kevert jegeskávé.

Kapcsolódó cikkeink