Egy klasszikus bécsi jeges finomság
Az intézménnyé vált kávéházak rendkívül sokszínű kávéital-választékkal rendelkeznek, a különlegességek variációja határtalan. A klasszikus bécsi kávéházak a 19. században terjedtek el Ausztria-szerte, sőt Magyarországra is jutott néhány.
„A hidegen fogyasztott kávé megszépít” szokták mondani Ausztriában, ami lehet legenda, de akár tudományos tény is – nem tudjuk. Az biztos azonban, hogy egy meleg nyári napon nincs kellemesebb, mint egy jéghidegen felszolgált tejeskávé!
A MARESI Vienna krémes jegeskávé tökéletesen megfelel ennek az elvárásnak, klasszikus fajtája egy adag valódi kávéval, tejszínnel és alpesi tejjel készül, a cappuccino könnyű sovány tejjel és egy csöppnyi kakaóval, a No Sugar változat hozzáadott cukor nélkül készül azoknak, akik ügyelnek a cukorbevitelre. Mindhárom termék igazi „coffee to go”, a praktikus szívószállal azonnal fogyasztható.
Egy gombóc vaníliafagylalttal vagy jégkrémmel pillanatok alatt elkészíthető a klasszikus bécsi jegeskávé, vagy ha a jegeskávét összeturmixszoljuk a vaníliafagylalttal, akkor a szintén kedvelt kevert jegeskávé.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >