Egy jó darabig még hiánycikk marad a Pilóta keksz
Nagyjából három hónapja lett hiánycikk a Pilóta keksz, vagy ahogyan a cég nevezi, a Pilóta szendvicstermék. A Mondelez Hungária kft. mindent megtesz, hogy mielőbb újra a boltok polcaira kerüljön, de ez egyelőre várat magára.

A többi Pilóta-termékből nincs hiány
Nagy Tamás megbízott ügyvezető igazgató a Telex.hu kérdésére elmondta, hogy
a Mondelez Hungária Kft. által gyártott és forgalmazott Pilóta szendvicstermékek tekintetében változatlanul készlethiány tapasztalható kiskereskedelmi, illetve viszonteladói csatornáink túlnyomó többségénél. A tartós készlethiányt a gyártókapacitásainkat érintő nehézségek, illetve az édesipari ágazatot is sújtó alapanyag és csomagolóanyag-hiány együttesen okozzák.
A cég ugyanakkor jelezte, hogy a készlethiány kizárólag a Pilóta szendvicskekszet érinti, a Pilóta termékcsalád más termékeit nem, ahogy azt is, hogy a Mondelez Hungária mindent megtesz azért, hogy a kedvelt keksztermék minél előbb, a keresletnek megfelelő mennyiségben elérhető legyen a fogyasztók számára.
Kapcsolódó cikkeink
Milka vaníliaízű croissaint terméket hívott vissza a Mondelez Hungária Kft.
Milka vaníliaízű croissaint elnevezésű, 50 grammos kiszerelésű termék fogyasztói visszahívását…
Tovább olvasom >Visszatér a Pilóta Keksz
Végre visszatér a boltokba a magyarok egyik legkedveltebb keksze, a…
Tovább olvasom >A krumpli és a hagyma is hiánycikk lehet hamarosan
Nehéz döntés előtt állnak a hazai kertészetek. A magas energiaárak…
Tovább olvasom >További cikkeink
Így változik a boltok árrésse most, hogy a kormány döntött
A kormány bejelentése szerint harminc alapvető élelmiszer árrését korlátozzák, miután…
Tovább olvasom >Az Európai Bizottság mezőgazdasági és élelmiszeripari ütemterve garantálja az EU élelmiszerbiztonságát
Az Európai Bizottság által februárban elfogadott mezőgazdasági és élelmiszeripari ütemterv…
Tovább olvasom >Március 14-én fogyasztóvédelmi napot tartanak az Auchan áruházak
Az Auchan Magyarország 2017-től a Covid járvány megjelenéséig minden évben…
Tovább olvasom >