Egy étteremlánc megalapozása
26-án kedden nyílik egy olasz családi konyha koncepcióval dolgozó „étteremlánc”, a Bellozzo második egysége a Westend City Center food courtjában.
„A Bellozzo márkát – fogalmaznak az üzemeltetők – az igazi, mindennapi olasz konyha hívta életre, amely táplálja a testet és a lelket is, anélkül, hogy elnehezítene. A bonyodalmak nélküli, mégis nagyszerű főzésben hiszünk. Erről pedig az olasz családi tűzhely szakácsai és szakácsnői rengeteget tudnak. Amikor eljössz hozzánk, olyan ételt rakunk majd eléd, amelyet az ő tapasztalatuk, az ő kipróbált receptjeik ihlettek – hiszen az a séf is tőlük tanult, aki a mi menünket megalkotta!”
Az eddigi hozzáférhető információk szerint a koncepció konyhai részét egy a hazai olasz éttermek világában jól ismert szakács dolgozta ki. Az étterem kommunikációja szerint jó ételeket kínálnak gyorsan és megfizethető áron.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >