Egy étteremlánc megalapozása
26-án kedden nyílik egy olasz családi konyha koncepcióval dolgozó „étteremlánc”, a Bellozzo második egysége a Westend City Center food courtjában.
„A Bellozzo márkát – fogalmaznak az üzemeltetők – az igazi, mindennapi olasz konyha hívta életre, amely táplálja a testet és a lelket is, anélkül, hogy elnehezítene. A bonyodalmak nélküli, mégis nagyszerű főzésben hiszünk. Erről pedig az olasz családi tűzhely szakácsai és szakácsnői rengeteget tudnak. Amikor eljössz hozzánk, olyan ételt rakunk majd eléd, amelyet az ő tapasztalatuk, az ő kipróbált receptjeik ihlettek – hiszen az a séf is tőlük tanult, aki a mi menünket megalkotta!”
Az eddigi hozzáférhető információk szerint a koncepció konyhai részét egy a hazai olasz éttermek világában jól ismert szakács dolgozta ki. Az étterem kommunikációja szerint jó ételeket kínálnak gyorsan és megfizethető áron.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >