Egy étteremlánc megalapozása
26-án kedden nyílik egy olasz családi konyha koncepcióval dolgozó „étteremlánc”, a Bellozzo második egysége a Westend City Center food courtjában.
„A Bellozzo márkát – fogalmaznak az üzemeltetők – az igazi, mindennapi olasz konyha hívta életre, amely táplálja a testet és a lelket is, anélkül, hogy elnehezítene. A bonyodalmak nélküli, mégis nagyszerű főzésben hiszünk. Erről pedig az olasz családi tűzhely szakácsai és szakácsnői rengeteget tudnak. Amikor eljössz hozzánk, olyan ételt rakunk majd eléd, amelyet az ő tapasztalatuk, az ő kipróbált receptjeik ihlettek – hiszen az a séf is tőlük tanult, aki a mi menünket megalkotta!”
Az eddigi hozzáférhető információk szerint a koncepció konyhai részét egy a hazai olasz éttermek világában jól ismert szakács dolgozta ki. Az étterem kommunikációja szerint jó ételeket kínálnak gyorsan és megfizethető áron.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >