Egy 68 éves szakács 2011-ben
2011 – a Facebook és a Twitter sikertörténetét írjuk, az internethasználat korában mégis hiába keressük a szakácsok blogjait, még azokét is, akik egyébként aktívak a közösségi médiában. Valahol természetes ez, hiszen gondolatokat gyűjteni és azokat igényesen megfogalmazni ma keveseknek jut ideje, tehetsége. Rosenstein Tibor azon kevesek közé tartozik, akik bele mertek fogni a blogírásba, méghozzá 67 évesen. Eredetileg valami naplófélének szánta unokájának, fia segítségét is igénybe véve. Mostanában átlagban havi 2-3 bejegyzést is ír – szakmáról, életéről, családjáról.
„Beleszerettem a webnaplóírásba, most már keresem is a témákat. Nem bölcselkedni akarok, inkább a tapasztalataimat átadni. Pozitív a fogadtatás, talán mert én sem bántok senkit. A családi vendéglőnkre jellemző baráti, befogadó vendéglátás a blogon is érződik, mondják néhányan. Sajnos minden felvetésre, értékelésre reagálni nem jut időm, de azért a konkrét kérdésekre, kérésekre próbálok válaszolni. A vendégeink is szoktak beszélni arról, ha valamit olvastak az anyagaink közül, dicsérik egyiket-másikat, sőt volt, aki azok miatt jött el hozzánk. Azaz marketingszempontból is hasznos volt a kezdeményezés” – számol be a blogírás hozadékáról Rosenstein Tibor.
Az áprilisban indult rosenstein.blog.hu a „felfedezés” első hónapjai után egyre népszerűbb lett, az augusztustól mért adatok alapján eddig kevés híján tízezer látogatót regisztrálhattak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Digitális formában is elérhetővé válik a SZÉP-kártya 2025-től
2025. szeptember 1-jétől jelentős változás lép életbe a SZÉP-kártya felhasználásában:…
Tovább olvasom >A MOL Campus mindkét étterme, a Virtu és a Zazie is Michelin ajánlást kapott
Mindössze egy évvel a megnyitásukat követően a MOL Campus mindkét…
Tovább olvasom >