Egy 68 éves szakács 2011-ben
2011 – a Facebook és a Twitter sikertörténetét írjuk, az internethasználat korában mégis hiába keressük a szakácsok blogjait, még azokét is, akik egyébként aktívak a közösségi médiában. Valahol természetes ez, hiszen gondolatokat gyűjteni és azokat igényesen megfogalmazni ma keveseknek jut ideje, tehetsége. Rosenstein Tibor azon kevesek közé tartozik, akik bele mertek fogni a blogírásba, méghozzá 67 évesen. Eredetileg valami naplófélének szánta unokájának, fia segítségét is igénybe véve. Mostanában átlagban havi 2-3 bejegyzést is ír – szakmáról, életéről, családjáról.
„Beleszerettem a webnaplóírásba, most már keresem is a témákat. Nem bölcselkedni akarok, inkább a tapasztalataimat átadni. Pozitív a fogadtatás, talán mert én sem bántok senkit. A családi vendéglőnkre jellemző baráti, befogadó vendéglátás a blogon is érződik, mondják néhányan. Sajnos minden felvetésre, értékelésre reagálni nem jut időm, de azért a konkrét kérdésekre, kérésekre próbálok válaszolni. A vendégeink is szoktak beszélni arról, ha valamit olvastak az anyagaink közül, dicsérik egyiket-másikat, sőt volt, aki azok miatt jött el hozzánk. Azaz marketingszempontból is hasznos volt a kezdeményezés” – számol be a blogírás hozadékáról Rosenstein Tibor.
Az áprilisban indult rosenstein.blog.hu a „felfedezés” első hónapjai után egyre népszerűbb lett, az augusztustól mért adatok alapján eddig kevés híján tízezer látogatót regisztrálhattak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >