Egészségtudatatos delikát nyílt OMEGA3BÁZIS néven

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 01. 18. 00:01

OMEGA3BÁZIS néven nyílt meg Budapesten, a Király utcában, az első magyar egészség-delikát, Magyarország két innovatív élelmiszeripari kisvállalkozásának, a BIOGREEN és a PURU Kft együttműködésének köszönhetően.

A két cég saját termékei árusítása mellett, olyan további hazai prémium termékek forgalmazását is felvállalja, melyek kifejezetten az egészségtudatos fogyasztók részére készülnek.
Ez az első olyan üzlet, melynek alapkoncepciója, hogy a létfontosságú, természetes eredetű, növényi OMEGA3 zsírsav tartalmú, funkcionális élelmiszerek egy helyen megvásárolhatók legyenek. A PURU Kft teljes áruválasztéka – kitűnő minőségű, omega3 tartalmú baromfi-, sertés-, és a világon egyedül álló halspecialitások (virslik, sonkák, pástétomok) – itt elérhetők. Kiemelt figyelmet kap a BIOGREEN világszabadalmaztatott, növényi csíra alapú LINOM termékcsaládja. További Linom-mal készülő termékek: tészták (Soós, Mary-Ker, Rédei Bio) étolajok, hagyományos és gluténmentes lisztek (AboMill, Kenyérvarázs), húskészítmények (Puru), kekszek, sajtos tallérok. Kaphatók továbbá  Cserpes tejtermékek; BioBerta italok; a Sarkpont Kft. gesztenye termékei, műzlik és lekvárok.
Kapcsolódó cikkeink