Egészségnap: véradás és ingyenes szűrővizsgálatok a Tescóban

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 13. 00:03

Idén harmadszor szervez Egészségnapot a Tesco. November 13-án délután országszerte 15 hipermarketben várják az érdeklődőket az ÁNTSZ-szel közös életmód-tanácsadással, ingyenes szűrővizsgálatokkal és a Vöröskereszttel együtt szervezett véradással.

A program idén májusban indult útjára azzal a céllal, hogy különböző szűrővizsgálatok és az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás segítségével felhívja a vásárlók figyelmét az egészség megőrzésének fontosságára. Ezen kívül a véradáson részt vevők hozzájárulhatnak az ország vérkészletének megfelelő szinten tartásához. Országszerte 15 áruházban 14 és 18 óra között várják majd mindazokat, akik vásárlás közben szívesen szánnak egy kis időt arra, hogy felmérjék szervezetük állapotát és segítsenek bajba jutott embertársaikon.
A vevők az ország alábbi Tesco áruházaiban tehetnek jót saját és mások egészségével: Ajka, Budaörs, Budapest – Soroksári út, Debrecen, Dombóvár, Eger, Kecskemét – Talfája 1., Nyíregyháza, Siklós, Szarvas, Székesfehérvár Palota, Szentes, Szolnok, Szombathely és Veszprém.
Az Egészségnapról és a programokról bővebb információ a www.tesco.hu, a www.voroskereszt.hu és a www.veradas.hu weboldalon is megtalálható.
Kapcsolódó cikkeink