Egészségesebb chipsekkel jelentkezik a PepsiCo
Megjelentek a PepsiCo „egészségesebb”, valaha volt első magas zsír-, cukor- és sótartalmú termékekre (HFSS) vonatkozó szabályoknak megfelelő Walkers és Doritos chipsek. A népszerű Walkers Baked és Doritos Dippers új recept szerint készül, és a termékcsalád valamennyi termékében csökkentésre került a zsír-, cukor- és sótartalom, s közben megjelent Pop Works néven az immár nem-HFSS snack termékcsalád.
A 35 millió fontos beruházás részét képező lépéssel a Walkers eggyel közelebb kerül céljához, miszerint 2025-ig snackeladásainak fele nem-HFSS termékekből származik majd. E termékcsaládok válaszul szolgálnak az ízt és a snack nyújtotta élvezetet előtérbe helyező fogyasztói igényekre is.
Az új Walkers megjelenése a vállalat stratégiai transzformációs tervének, a PepsiCo Positive-nak a részét képezik, melynek középpontjában az egészség és fenntarthatóság áll.
Kapcsolódó cikkeink
Globális trendek – élelmiszeripari insightok
Az élelmiszeripar globális trendjeinek és innovációinak vezető platformjaként működő SIAL…
Tovább olvasom >Minden negyedik magyar javítaná emésztési jóllétét, de nem tudja, hogyan
Az új év kezdete sokak számára az egészségükre való tudatosabb…
Tovább olvasom >SIAL: fókuszban a fenntartható élvezet
A globális élelmiszeripar legfontosabb eseménye minden páros évben a SIAL,…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: a kormány teljesítette vállalását, 2024-ben 3,7 százalékra mérséklődött az infláció, ami 2025- ben még tovább, 3,2 százalékra csökken
A kormány teljesítette vállalását, 2023-ban letörte, 2024-ben pedig alacsony szinten…
Tovább olvasom >KSH: decemberben 4,6 százalékkal, 2024-ben átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az árak az előző évi azonos időszaki értékeket
2024. decemberben a fogyasztói árak átlagosan 4,6 százalékkal haladták meg az…
Tovább olvasom >A Shell Hungary felmérése új trendeket mutat a digitális vásárlás terén
Az okostelefonok mindennapi életünk szerves részévé váltak, a Shell Hungary…
Tovább olvasom >