Egészséges kezdeményezés az ASDA-tól
Januártól a cég több mint 9 ezer sajátmárkás élelmiszere készül mesterséges színező és ízfokozó anyagok nélkül. Eltűnnek a tartósítószerek, a hidrogénezett zsírok és az Aspartmant is.
A korábban használt anyagokat fűszerekkel és gyógynövényekkel helyettesítik. A januári bevezetést komoly kutatás és gyártáselemzés készítette elő, a csaknem 10 ezer terméket íz, állag és eltarthatóság szempontjából is ellenőrízték.
A kifutó gyártásnak köszönhetően március 25-e után már nem találkozhatnak mesterséges anyagokat tartalmazó élelmiszerekkel az ASDA sajátmárkás termékeit vásárló angol fogyasztók.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >Préda Máté a DODO új magyarországi vezetője
Az utolsó kilométeres, okoslogisztikai szolgáltatásokat kínáló DODO Préda Mátét bízta…
Tovább olvasom >Szobaszervíz helyett ételrendelés – házhoz megy a lángos
Egyre több turista rendel ételt a szállására a foodora nemzetközi…
Tovább olvasom >