Egészségcseppek – Csonthéjasok
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
A magvak és diófélék segítenek leszorítani a koleszterinszintet. Különösen jótékony hatással van a napraforgómag és a pisztácia fogyasztása az emberi szervezetre, állítják a Virginia Polytechnic Institute kutatói.
A Torontoi Egyetem egy tudóscsoportja szerint a mandulafogyasztás megóv a szív- és érrendszeri betegségektől és csökkenti a cukorbetegség kialakulásának veszélyét is.
A dió fogyasztása javítja a csontok egészségi állapotát, erre az eredményre jutott egy kaliforniai egyetemen végzett kutatás.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Az ételárus nehéz kenyere – A nap videója
A film információi szerint 10 dollárcent egy adag ebből az…
Tovább olvasom >„Kényelmi” tálca – A nap képe
A hirtelen mozdulatok sem okozhatnak kárt a Couch Drink +…
Tovább olvasom >