Egészségcseppek – Csonthéjasok
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
A magvak és diófélék segítenek leszorítani a koleszterinszintet. Különösen jótékony hatással van a napraforgómag és a pisztácia fogyasztása az emberi szervezetre, állítják a Virginia Polytechnic Institute kutatói.
A Torontoi Egyetem egy tudóscsoportja szerint a mandulafogyasztás megóv a szív- és érrendszeri betegségektől és csökkenti a cukorbetegség kialakulásának veszélyét is.
A dió fogyasztása javítja a csontok egészségi állapotát, erre az eredményre jutott egy kaliforniai egyetemen végzett kutatás.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Advent Óbudán: indul a főváros egyik legkedvesebb karácsonyi vására
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Még a Mikulás hazájából is érkeznek kürtöskalácsot enni – rekordévet hozhat az ünnepi szezon Budapesten
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >NKFH: több mint 15 millió forint kártalanítás járt a légiutasoknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >


