Egészségcseppek – Csonthéjasok
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
A magvak és diófélék segítenek leszorítani a koleszterinszintet. Különösen jótékony hatással van a napraforgómag és a pisztácia fogyasztása az emberi szervezetre, állítják a Virginia Polytechnic Institute kutatói.
A Torontoi Egyetem egy tudóscsoportja szerint a mandulafogyasztás megóv a szív- és érrendszeri betegségektől és csökkenti a cukorbetegség kialakulásának veszélyét is.
A dió fogyasztása javítja a csontok egészségi állapotát, erre az eredményre jutott egy kaliforniai egyetemen végzett kutatás.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Turizmus 2024 decemberében: növekvő vendégforgalom, eltérő regionális trendek
2024 decemberében a magyarországi turisztikai szálláshelyek vendégforgalma jelentős növekedést mutatott…
Tovább olvasom >Újra magyar Gault&Millau
8 év után visszatért, és újra Magyarországon teszteli az éttermeket…
Tovább olvasom >Változik a Balaton: nyolc éve befagyott, most rekordmeleget mérnek
Nyolc évvel ezelőtt a Balaton teljesen befagyott a hosszan tartó…
Tovább olvasom >