Egészségcseppek – Citrusfélék
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
A citrusféle gyümölcsökből készült italok segíthetnek megelőzni a csontritkulást. A korosodással sokszor együtt járó betegség következtében a csontok könnyebben törnek és nehezebben forrnak össze. A különböző citruslevek egy texasi kutatás szerint segítenek későbbre kitolni a betegség jelentkezését.
A grapefruit napi fogyasztása segít minimalizálni a szívbetegségek kialakulásának veszélyét, erre a következtetésre jutott a Hebrew University School of Pharmacy egyik kutatócsoportja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >