Egészségcseppek – Citrusfélék
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
A citrusféle gyümölcsökből készült italok segíthetnek megelőzni a csontritkulást. A korosodással sokszor együtt járó betegség következtében a csontok könnyebben törnek és nehezebben forrnak össze. A különböző citruslevek egy texasi kutatás szerint segítenek későbbre kitolni a betegség jelentkezését.
A grapefruit napi fogyasztása segít minimalizálni a szívbetegségek kialakulásának veszélyét, erre a következtetésre jutott a Hebrew University School of Pharmacy egyik kutatócsoportja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
NGM: 2025-ben tovább erősödik a SZÉP-kártya népszerűsége
A SZÉP-kártya egyre fontosabb szerepet kap a magyar háztartások pénzügyi…
Tovább olvasom >Az év elején tovább erősödött a turizmus – ágazati kitekintő
2025 januárjában egymillió vendég érkezett a turisztikai szálláshelyekre, ahol közel…
Tovább olvasom >Nagy Márton: kistelepülések kiskocsmái is pályázhatnak idegenforgalmi támogatásra
Egymilliárd forintra pályázhatnak az ezer fő alatti településen működő kiskocsmák,…
Tovább olvasom >