Egészségcseppek – Citrusfélék
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
A citrusféle gyümölcsökből készült italok segíthetnek megelőzni a csontritkulást. A korosodással sokszor együtt járó betegség következtében a csontok könnyebben törnek és nehezebben forrnak össze. A különböző citruslevek egy texasi kutatás szerint segítenek későbbre kitolni a betegség jelentkezését.
A grapefruit napi fogyasztása segít minimalizálni a szívbetegségek kialakulásának veszélyét, erre a következtetésre jutott a Hebrew University School of Pharmacy egyik kutatócsoportja.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A vendéglátóhely-nevek és a brit humor – A nap képe
Az angolok imádják a(z angol) humort, láthatóan még a vendéglátóhelyek…
Tovább olvasom >Északra költözik a nyár: ugrásszerűen nő a skandináv turizmus
A nyári hőség és a klímaváltozás hatására egyre több európai…
Tovább olvasom >