Egészségcseppek – Citrusfélék
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
A citrusféle gyümölcsökből készült italok segíthetnek megelőzni a csontritkulást. A korosodással sokszor együtt járó betegség következtében a csontok könnyebben törnek és nehezebben forrnak össze. A különböző citruslevek egy texasi kutatás szerint segítenek későbbre kitolni a betegség jelentkezését.
A grapefruit napi fogyasztása segít minimalizálni a szívbetegségek kialakulásának veszélyét, erre a következtetésre jutott a Hebrew University School of Pharmacy egyik kutatócsoportja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Hagyományos alapanyagok, ősi tudás, új ízek: METRO-dödölle a Gourmet Fesztiválon
Étel és közösség – ősidők óta kéz a kézben járnak:…
Tovább olvasom >Jól teljesítettek tavaly a McDonald’s-ok Magyarországon
A magyarországi McDonald’s éttermeket működtető Progress Étteremhálózat Kft. 2021-ben 6,765…
Tovább olvasom >Összefogás a szakma jövőjéért
Miután decemberben lezárult a Magyar Vendéglátók Ipartestülete A Felsőfokú Vendéglátó Oktatásért…
Tovább olvasom >