Egészségcseppek – Áfonya
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Az áfonya segíthet megelőzni az Alzheimer kórt egy új-zélandi kutatócsoport szerint. A tanulmány rámutatott, hogy a gyümölcsfajta jótékony hatással van az idegsejtekre, amelyek így könnyebben állnak ellen az emlékezetvesztéssel járó halálos kórnak.
Az áfonya egészségmegőrző hatására hívja fel a figyelmet a New York Academy of Sciences tudóscsoportja. A kutatás szerint az áfonya segít megelőzni a gyomorfekélyt és a fogíny különböző betegségeit.
Az áfonya további jótékony egészségügyi hatásai és öregedésgátló jellemzői közé sorolhatjuk a szív-és érrendszeri betegségek és a rák kialakulási kockázatának jelentős csökkenését. Emellett az áfonya segít megőrizni az egészséges bőrt, és csökkenti a kor előrehaladtával kialakuló bőrhibákat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
NGM: lakásfelújításra is fordítható a SZÉP kártyára érkező összeg fele 2025-től
A jövő évtől a SZÉP kártyára érkező összeg felét lakásfelújításra,…
Tovább olvasom >Eladták a Hot Ones-t gyártó First We Feast stúdiót – Soros György cége is az új tulajdonosok között
A Buzzfeed 82,5 millió dollárért (több mint 32 milliárd forintért)…
Tovább olvasom >Kemény leánybúcsúk kelléke – A nap videója
És még a mixer is cifrázza! A videóért katt a…
Tovább olvasom >