Egészségbarát éttermek
A helyes táplálkozásban próbál segítséget nyújtani az Egészségbarát program, amely az Egészségügyi Minisztériummal együttműködve kidolgozta az Egészségbarát védjegyet. Az egeszsegkalauz.hu tájékoztatása szerint a programhoz több fővárosi étterem csatlakozott, de Péterfia Éva projektvezető szerint ezerre is tehető a védjegy iránt országszerte érdeklődő vendéglátóhelyek száma. A csatlakozott éttermekben nem lehet dohányozni, az étlapokon szerepel az étel kalóriatartalma, és sót csak külön kérésre visznek a vendégeknek, akik a folyadékbevitel fontossága miatt egy kancsó vizet is kapnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >A Magyar Fagylalt Napján idén több száz cukrászdában várják a családokat
2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor…
Tovább olvasom >