Egészségbarát éttermek
A helyes táplálkozásban próbál segítséget nyújtani az Egészségbarát program, amely az Egészségügyi Minisztériummal együttműködve kidolgozta az Egészségbarát védjegyet. Az egeszsegkalauz.hu tájékoztatása szerint a programhoz több fővárosi étterem csatlakozott, de Péterfia Éva projektvezető szerint ezerre is tehető a védjegy iránt országszerte érdeklődő vendéglátóhelyek száma. A csatlakozott éttermekben nem lehet dohányozni, az étlapokon szerepel az étel kalóriatartalma, és sót csak külön kérésre visznek a vendégeknek, akik a folyadékbevitel fontossága miatt egy kancsó vizet is kapnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >