Édes álom, teljes biztonság? Új Libresse COUR-V™ adaptív technológia!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 12. 05. 18:24

A Libresse éjszakai egészségügyi betétek gondoskodnak a biztonságos, szivárgásmentes alvásról és a friss ébredésről!  

A női test anatómiáján nem lehet változtatni, de az egészségügyi betéteken igen! A Libresse fejlesztéseinek eredménye az új Cour-V™ adaptív technológia, ami az intim területek sajátos formáihoz igazodva pont azt a védelmet nyújtja, amire a menstruáció alatt egy nőnek szüksége van!

A higiénia és a kényelem szempontjából az éjszaka kiemelt jelentőséggel bír, és az új Libresse Goodnight egészségügyi betétek a Cour-V™ technológia révén könnyedén megbirkóznak az alvás alatt kiáramló vérrel. Ezek a puha és rendkívül rugalmas, szárnyaiknak köszönhetően kivételesen stabilan illeszkedő betétek 3 nedvszívó zónával rendelkeznek, gondoskodva a maximális szivárgás elleni védelemről. Így arról is, hogy a ruhák és a lepedő még erős vérzés esetén is foltmentes maradjon, az ébredés pedig friss lehessen.

A Cour-V™ technológiával készült betétet használónak nincs miért aggódnia, valóban gondtalanul aludhat, hiszen biztos lehet benne, hogy bármilyen alváspozícióban védelmet élvez a szivárgás ellen. Az új fejlesztések mellett a Libresse éjszakai egészségügyi betétek csomagolása is megújult, így a mellényúlás kizárt! 

A biztonságot és a komfortot szolgáló innovatív fejlesztések mellett a Libresse termékeknél a környezetbarát megoldások is rendkívüli jelentőséggel bírnak. A termékek gyártása igazoltan megújuló energiaforrásból származó áram felhasználásával történik, újrahasznosítható csomagolásuk pedig 80%-ban eleve újrahasznosított műanyagból készül!

Libresse éjszakai egészségügyi betétek – nyugodt éjszaka, friss ébredés, megóvott környezet.

(x)

Kapcsolódó cikkeink