E-kereskedelmi együttműködésre lép az Albertsons a Grubhubbal

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 07. 03. 09:58

A június 25-én bejelentett megállapodás értelmében az éttermi házhozszállítási szolgáltatást kínáló cég akár egy órán belül házhoz szállítja a rendeléseket a kiskereskedő közel 1800 üzletéből.

Az Albertsons a Grubhubot bízta meg azzal, hogy élelmiszer-házhozszállítási szolgáltatást nyújtson a szupermarket-üzemeltető legtöbb üzletéből – közölték a vállalatok.

A megállapodás révén a Grubhub a weboldalát látogatók és applikációját használók számára lehetővé teszi, hogy az Albertsons 2200 üzlete közül mintegy 1800-ból élelmiszert rendeljenek. A vállalat szóvivője szerint a Grubhub a szolgáltatást a jövőben más olyan területekre is ki kívánja terjeszteni, ahol már egyébként is jelen van.

Az éttermi házhozszállító cég számára az Albertsons az első országos élelmiszerkereskedelmi partner, akit a Grubhub egyfajta ugródeszkaként használna az élelmiszer-házhozszállításban való jelenléte növelésére az olyan, az üzletágat uraló cégekkel szemben, mint az Instacart és a Doordash. A Grubhub online piacterén keresztül teljesíti a megrendeléseket az Albertsons, a Safeway, a Vons, a Jewel-Osco, a Shaw’s, az Acme és a Tom Thumb láncok számára várhatóan egy órán belül, bár a kiszállítás gyorsasága nagyban függ majd a vásárolt árucikkek számától és az üzlet, valamint a vásárló lakóhelye közötti távolságtól.

Grocery Dive

Kapcsolódó cikkeink