Dupla aranyat kapott a grapefruit ízesítésű vodka

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 04. 15. 10:10

A zsűri egyhangú döntése alapján 2011-ben, a San Francisco-i párlatversenyen 2007. és 2010. után, harmadik alkalommal ismét dupla aranyat nyert az ízesített vodka kategóriában a Finlandia Grapefruit Fusion.

A grapefruitos, különleges párlat nem csak dupla aranyat kapott, hanem megválasztották a „legjobb fűszerezésű” vodkának is, amely az egyik legnagyobb kitüntetés ebben a kategóriában. Az idei év díjaival együtt a Finlandia Grapefruit a legtöbbször kitüntetett vodka a világon.

„Amióta zsűrizéssel foglalkozom, soha nem találkoztam még egyetlen ízesített vodkával sem, amely kettős aranyat nyert volna, maga mögé utasítva azt a mezőnyt, ahol a legjobbak legjobbikát választják”- nyilatkozta Tony Abou-Ganim, neves szaktekintély, a San Francisco-i Párlatverseny zsűritagja.


„Ahogy az orrommal érzékeltem a pohárban lévő grapefruit illatot, már tudtam, hogy a Finlandia Grapefruit lesz az idei év győztese” – tette hozzá a szakértő.

A Finlandia Grapefruit Fusion illata és íze, olyan mintha a gyümölcs egyenesen a fáról az üvegbe vándorolt volna” – mondta Neil Punwani a Finlandia Vodka ügyvezető igazgatója, aki megjegyezte, ez a csodálatos íz annak az eredménye, hogy a Finlandia Vodka készítése során csak természetes, tiszta összetevőket használnak.

Kapcsolódó cikkeink